Πήρες χαμπάρι ότι τα JD Sports άνοιξαν το πρώτο τους κατάστημα στην Κύπρο;

Γιόρτασαν μάλιστα, την άφιξή τους με ένα μεγάλο Opening Event!

Article featured image
Article featured image

Την Πέμπτη 20/4, τα JD Sports γιόρτασαν με ένα μεγάλο party το άνοιγμα του πρώτου καταστήματός τους στην Κύπρο!

Ο βρετανικός κολοσσός JD Sports Fashion Plc., κορυφαίος προορισμός σε ό,τι αφορά Premium Sports και Street Fashion, στον οποίο έχουν ενταχθεί τα Cosmos Sport από το 2021, άνοιξε στο μεγάλο εμπορικό κέντρο My Mall Limassol.

JD SPORTS CYPRUS_02.jpg



Στο ολοκαίνουργιο κατάστημα της JD, ο Dj Unknwn υποδέχθηκε το κοινό ανεβάζοντας τη διάθεση με ένα δυνατό DJ set. Παράλληλα, όλοι είχαν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στον JD special διαγωνισμό με μοναδικά δώρα, να φωτογραφηθούν στο dedicated JD photo point, καθώς και να δροσιστούν με Red Bull!

Σε αυτήν την αξέχαστη και συναρπαστική βραδιά, παρευρέθηκαν και γνωστοί influencers του street culture και όλοι μας τώρα περιμένουμε να δούμε τον αντίκτυπο της JD στην κουλτούρα του αθλητισμού, της μουσικής και του sport fashion.

Στα JD Sports, μπορεί κανείς να ανακαλύψει όλες τις νέες street fashion συλλογές sneakers & sportswear, μοναδικά brands όπως Hoodrich, McKenzie, Supply & Demand, καθώς και exclusive προϊόντα από όλα τα iconic brands όπως Nike, adidas, Jordan, Converse, Puma, Vans, New Balance, Reebok, Fila, Under Armour, The North Face, Tommy Hilfiger, Lacoste, Polo Ralph Lauren και πολλά άλλα.

JD SPORTS CYPRUS_01.jpg



Πάντα διαθέσιμο και το jdsports.cy για όλα τα latest streetwear trends για 24/7 online αγορές.

#JDCyprus @jdsportscy

Website: jdsports.cy

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ