Ο Άριστος «μεταμόρφωσε» το μπουζούκι του σε ορχήστρα (με δική του κυπριακή πατέντα)

Μετά το viral video που τραγουδούσε Αργυρό στις καμήλες στον Μαζωτό, ο Άριστος Στυλιανού επανέρχεται με κάτι εξίσου δημιουργικό. [Βίντεο]

Article featured image
Article featured image

Τον γνωρίσαμε μέσα από το viral video, στο οποίο τραγουδούσε Κωνσταντίνο Αργυρό στις καμήλες στον Μαζωτό, κάνοντάς τις να χορεύουν σε ρυθμούς «Θα ‘μαι εδώ».


Ο Άριστος Στυλιανού επανήλθε με κάτι εξίσου δημιουργικό αφού, όπως είδαμε σε ανάρτησή του στο Facebook, «μεταμόρφωσε» το μπουζούκι του σε πολυεργαλείο, ώστε να μπορεί να παραγάγει πολλούς διαφορετικούς ήχους (ελεγχόμενα -όπως εξηγεί- από volume pedals, μπορούν να παίξουν και οι τρεις ήχοι μαζί ή ξεχωριστά, διφωνίες, μπαγλαμά, custom ήχους / sound effects, orchestra hits, σάζι κ.λπ.).

Με απλά λόγια, χρησιμοποιώντας μια δική του πατέντα, προσέθεσε στο μπουζούκι διάφορα στοιχεία, τα οποία οδήγησαν στη δημιουργία αυτής της «μικρής ορχήστρας». Τονίζοντας ότι σε πολλά live, δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα για φουλ μπάντα, ο Άριστος εξήγησε ότι η εν λόγω «μεταμόρφωση» του μπουζουκιού, μπορεί να λειτουργήσει επικουρικά, σε περιπτώσεις απουσίας διαφορετικών οργάνων.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο που ανήρτησε:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ