Ένα κυπριακό γαμήλιο άλμπουμ ψάχνει τους ιδιοκτήτες του εδώ και 56 χρόνια

Κύπρος, 1967. 56 χρόνια μετά, ένας Νορβηγός πρώην Ειρηνευτής αναζητά το ζεύγος που εικονίζεται στις φωτογραφίες. Το κάναμε ξανά, ας βοηθήσουμε να επιστρέψουν οι φωτογραφίες στο σπίτι τους.

Article featured image
Article featured image

Κύπρος, 1967. Ένα ζευγάρι παντρεύεται, όπως φαίνεται στις σχετικές φωτογραφίες, στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη στη Λευκωσία (δίπλα από την Αρχιεπισκοπή). 56 χρόνια μετά ένας πρώην Ειρηνευτής από τη Νορβηγία που εκείνη την περίοδο βρισκόταν στο νησί μας, ψάχνει την οικογένεια που εικονίζεται στις φωτογραφίες. Όπως διαβάζουμε σε σχετική ανάρτηση στο Facebook, ο Νορβηγός στρατιώτης των Ηνωμένων Εθνών ήταν φίλος με τον γαμπρό, του οποίου φαίνεται ότι, στην πορεία των χρόνων, έχασε τα ίχνη.

amm7.jpg

amm8.jpg

amm2.jpg

amm.jpg

am10.jpg

amm3.jpg



Η αρχική ανάρτηση από τον χρήστη του Facebook Παναγιώτη Παπαγεωργίου έγινε πριν από τρεις μέρες και αναδημοσιεύθηκε ευρέως, ωστόσο, όπως φαίνεται, οι φωτογραφίες ψάχνουν ακόμη τους ιδιοκτήτες τους.

Εάν γνωρίζετε κάποιον ή κάτι σε σχέση με τις εν λόγω φωτογραφίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το άτομο που έκανε τη σχετική ανάρτηση στο διαδίκτυο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ