Πραγματοποιήθηκε από τον Σύνδεσμο Αστυνομίας Κύπρου η φιλανθρωπική παράσταση stand-up comedy night

Τα καθαρά έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο ίδρυμα ΚΕΠΑΚΥ, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό.

Article featured image
Article featured image


Πραγματοποιήθηκε από τον Σύνδεσμο Αστυνομίας Κύπρου (Σ.Α.Κ.) με μεγάλη επιτυχία η φιλανθρωπική παράσταση stand-up comedy night, την Παρασκευή, 12.01.2024 με τον Ζαχαρία Ζαννέττου και τους συνεργάτες του, κ. Αλέξη Πουλίτα, Γιώργο Κυριάκου, Κώστα Μαυρομμάτη και Παύλο Παυλίδη, με φιλική συμμετοχή των μουσικών Κωνσταντίνου Ουρανίου και Πιέρου Κυριάκου οι οποίοι συμμετείχαν στην παράσταση αφιλοκερδώς.

Image-1 (2).jpg



Τα καθαρά έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στο ίδρυμα ΚΕΠΑΚΥ, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 2008, από τον κ. Ανδρέα Σοφοκλέους, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη και ιδιαίτερα των νέων.

Στόχος του ιδρύματος είναι να προωθήσει τις αξίες της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού, την ισότητα ευκαιριών και τα ανθρώπινα δικαιώματα για όλους.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω διάφορων προγραμμάτων και στοχευμένων δράσεων, όπως η παροχή βοηθήματος σπουδών για φοιτητές, η ψυχολογική στήριξη σε νέους, η ανάπτυξη κοινωνικής και περιβαλλοντικής συνείδησης, η βοήθεια σε άτομα με αναπηρίες και τις οικογένειές τους καθώς και επισιτιστική βοήθεια σε άτομα που το έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με διάφορους φορείς όπως δήμους, κοινότητες, χωριά, σχολεία.

Οι δράσεις του ΚΕΠΑΚΥ δεν επικεντρώνονται μόνο στην Κύπρο αλλά έχουν και διεθνή ανθρωπιστικό χαρακτήρα, παρέχοντας βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν πληγεί από πόλεμο ή άλλες φυσικές καταστροφές.

Ο Σύνδεσμος Αστυνομίας Κύπρου (Σ.Α.Κ.) απευθύνει θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της παράστασης και εύχεται τέτοιες δράσεις να συνεχιστούν ούτως ώστε να συμβάλουμε όλοι στην προσπάθεια για προσφορά και αλληλεγγύη σε όσους το έχουν ανάγκη, για ένα κόσμο καλύτερο και πιο ανθρώπινο.

Την όλη προσπάθεια στήριξαν οι χορηγοί:

Εφημερίδα CITY (Χορηγός επικοινωνίας)

Trinity Private School (Μέγα Χορηγός)

Οικογενειακό Κέντρο ‘ΧΑΡΟΥΛΑ’

Αδελφοί Πάντζιαρου Λτδ

Υπεραγορά MAS Αθηένου

Hellenic Cuprum

Ταβέρνα ‘Ταμπλιός’

Mix FM Radio

Tachotech Ltd

Υποστηρικτές:

ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ.

Ζαχαροπλαστείο ‘LA MIRAGE’

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ