«Εξαγγέλλω την υποψηφιότητά μου για τις Ευρωεκλογές του 2024»

Ο γνωστός Κύπριος Youtuber δεν έχει ψηφίσει ποτέ στη ζωή του ούτε έχει γνώσεις πολιτικής -όπως λέει ο ίδιος- αλλά «μιαν νύχτα είπεν κανεί». [BINTEO]

Article featured image
Article featured image


Ο γνωστός Κύπριος δημιουργός περιεχομένου, με την ιδαίτερη -για πολλούς λόγους- παρουσία στα ΜΚΔ, κυκλοφόρησε χθες ακόμη ένα βίντεο που θα προκαλέσει συζητήσεις.



Ο Φειδίας Παναγιώτου εξήγγειλε μέσω του λογαριασμού του στο TikTok πως θα είναι υποψήφιος για τις Ευρωεκλογές του 2024, παρόλο που δεν κατέχει πολιτικές γνώσεις. Όπως λέει στο βίντεό του: «Είμαι 23 χρονών και ποτέ δεν ψήφισα στη ζωή μου. Ένα βράδυ λέω στον εαυτό μου “ρε βλάκα Φειδία, αν δεν ψηφίσεις και δεν ασχολείσαι θα βγαίνουν πάντα οι ίδιοι φλώροι” και είπα “φτάνει”».

Στόχος του, όπως διευκρινίζει, δεν είναι να βγει ευρωβουλευτής, αλλά να κάνει περισσότερους ανθρώπους να ασχοληθούν με την πολιτική, ειδικά νέους. Γι’ αυτό οι επόμενοι 4-5 μήνες θα είναι ένα ταξίδι μάθησης για τον Φειδία και το κοινό του, με τον δημιουργό περιεχομένου να αναφέρει πως ούτε για το Youtube γνώριζε πράγματα όταν ξεκινούσε, αλλά πλέον έχει φτάσει τους 2.5 εκατ. subscribers.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ