Γυναίκα άνοιξε τα μάτια της λίγα λεπτά πριν την αποτεφρώσουν

Τελικά επέστρεψε στο σπίτι της (με τη νεκροφόρα).

Article featured image
Article featured image

Μία 52χρονη γυναίκα στην Ινδία «ζωντάνεψε» λίγο πριν από την προγραμματισμένη αποτέφρωσή της.

Η 52χρονη Bujji Aama κάηκε σοβαρά σε πυρκαγιά την 1η Φεβρουαρίου στο Μπερχαμπούρ της Ινδίας και μετά από θεραπεία, επέστρεψε στο σπίτι της, παρόλο που ήταν σε κρίσιμη κατάσταση. Λίγες μέρες αργότερα ωστόσο, τη Δευτέρα, ο σύζυγός της επιχείρησε να την ξυπνήσει αλλά μάταια. Τότε θεώρησε ότι η γυναίκα του πέθανε και κανόνισε τη μεταφορά της στον ειδικό χώρο για την αποτέφρωσή της.

Ωστόσο, την ημέρα που είχε προγραμματιστεί η αποτέφρωση της 52χρονης καθώς ετοιμαζόταν η νεκρική πυρά η γυναίκα άνοιξε τα μάτια της.

Ένας συγγενής της που ήταν παρών για την αποτέφρωση είπε ότι «Αρχικά φοβηθήκαμε, καθώς δεν είχαμε δει ποτέ κάτι τέτοιο, αν και είχαμε ακούσει ανάλογες ιστορίες».

Μόλις ξύπνησε η 52χρονη, ο οδηγός της νεκροφόρας, Khetrabashi Sahu, ο οποίος αρχικά είχε μεταφέρει την Aama κλήθηκε επειγόντως στον χώρο της αποτέφρωσης. Η γυναίκα ήταν ακόμα ζωντανή και ανέπνεε και επέστρεψε σπίτι της με την νεκροφόρα.

Πηγή στο κέντρο αποτέφρωσης νεκρών ανέφερε στους Times of India ότι οι κάτοικοι της περιοχής δεν χρειάζεται να έχουν πιστοποιητικό θανάτου για να τελέσουν την κηδεία ενός συγγενή τους, οπότε η γυναίκα δεν είχε πιστοποιηθεί ποτέ νεκρή από κάποιον γιατρό.


Με πληροφορίες από Lifo, New York Post

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ