Αποτροπιασμό προκαλεί η στυγνή δολοφονία ενός οδηγού ταξί στην Τουρκία

Η κάμερα του αυτοκινήτου κατέγραψε τη στιγμή που επιβάτης πυροβολεί χωρίς δισταγμό τον οδηγό του οχήματος.

Προσοχή: Σκληρές Εικόνες

Article featured image
Article featured image


Τον γύρο του κόσμου προκαλώντας αποτροπιασμό κάνει η είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας ενός οδηγού ταξί στην Τουρκία, από έναν 19χρονο επιβάτη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Γκαζιεμίρ της Σμύρνης, όταν ο 44χρονος οδηγός ταξί Oğuz E. πήρε με το όχημά του τον 19χρονο, προστατεύοντάς τον από το κρύο. Αφού οδηγήθηκε για λίγο σε λάθος διευθύνσεις από τον πελάτη του, σταμάτησε το όχημα λέγοντάς στον 19χρονο ότι είχε φτάσει στο σημείο που επιθυμούσε.

Τότε, ο 19χρονος ρώτησε τον οδηγό πόσα του χρωστάει με εκείνον να του απαντά «221 λίρες αδελφέ». Προσποιούμενος ότι βγάζει χρήματα από την τσέπη του πυροβόλησε πισώπλατα τον άτυχο οδηγό 3 φορές.

Μάλιστα, σε ένα σημείο ο οδηγός ακούγεται να σχολιάζει το γεγονός ότι ο νεαρός φοράει μάσκα, λέγοντάς του ότι «κανείς δεν θα σταματήσει αν φοράς μάσκα», με τον 19χρονο να του απαντάει πως είναι άρρωστος και τον 44χρονο να συμπληρώνει: «Δεν πρέπει να αφήνουμε τους ανθρώπους στον δρόμο με τέτοιο καιρό, έχει παγωνιά έξω».

Η κάμερα του οχήματος κατέγραψε το σκληρό περιστατικό αποκαλύπτοντας την ταυτότητα του δράστη αλλά και την κυνικότητα με την οποία αντιμετώπισε το θύμα την ώρα που ξεψυχούσε.

Ενώ ο οδηγός ταξί κατέρρευσε στο διπλανό κάθισμα, ο δράστης βγήκε από το όχημα, άνοιξε την μπροστινή πόρτα και ξαναμπήκε στο όχημα μοιάζοντας να ψάχνει κάτι. Μάλιστα, στο βίντεο ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά προς τον οδηγό ότι «κάποιους δεν πρέπει να τους εμπιστεύεσαι», ενώ τον χαστούκισε και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Atatürk της Σμύρνης και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο, ωστόσο όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του. Ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Παρακολουθώντας 110 ώρες υλικού από περίπου 70 κάμερες οι Αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και να εντοπίσουν τον ύποπτο, ο οποίος συνελήφθη ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και το όπλο.


Προσοχή: Ακολουθούν σκληρές εικόνες

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ