Η κόρη της Kim Kardashian γίνεται μία από τους νεότερους καλλιτέχνες που έχουν καταγραφεί στη λίστα του Billboard's Hot 100

Η North West κέρδισε τον τίτλο για την συμμετοχή της σε τραγούδι του πατέρα της.

Article featured image
Article featured image

Η North West, η 10χρονη κόρη της Kim Kardashian και του ράπερ Ye -παλαιότερα γνωστός ως Kanye West- κατέκτησε το πρώτο ορόσημο της στη μουσική, ως ένα από τα νεότερα άτομα που μπήκαν στη λίστα Hot 100 του Billboard.

Ο πατέρας της North West, κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ, Vultures 1, σε συνεργασία με τον Ty Dolla $ign στις 10 Φεβρουαρίου 2024, με το κοινό όνομα ¥$. Το Vultures 1, που κυκλοφόρησε ανεξάρτητα, περιλαμβάνει 16 κομμάτια, συμπεριλαμβανομένου του «Talking», κομμάτι στο οποίο συμμετέχει και η κόρη του ράπερ, North West.

kanye-west-north-12262398-b6a3f31c6a5d408381903f562da0c046.jpg



Το «Talking» είναι το ντεμπούτο της North West στο τραγούδι. Η μεγαλύτερη από τα παιδιά των Ye και Kim Kardashian επανασυστήνεται με το παρατσούκλι Miss Westie στο συγκεκριμένο τραγούδι.

Το τραγούδι αυτό ανέβηκε στην 30η θέση της λίστας Hot 100 του Billboard, πράγμα που κατέστησε την North West μία από τις νεότερες καλλιτέχνες που μπήκαν ποτέ στη λίστα.

Ο νεότερος καλλιτέχνης που μπήκε στη λίστα Hot 100 του Billboard ήταν ο Γάλλος τραγουδιστής Jordy σε ηλικία μόλις πέντε ετών με το τραγούδι «Dur dur d'être bébé! (It's Tough to Be a Baby!)». Σύμφωνα με την εταιρία Billboard, ο νεότερος σολίστ στην κορυφή της λίστας ήταν ο Stevie Wonder με το «Fingertips – Pt 2» στα 13 του χρόνια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ