Μάθαμε πού και τι ώρα θα κυκλοφορήσει το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision

To «Liar» δεν αφορά κατ’ ανάγκη ένα άτομο αλλά και διάφορες ψεύτικες καταστάσεις της πραγματικότητας.

Article featured image
Article featured image


Στη δημοσιότητα δίνεται την Πέμπτη το επίσημο βίντεο κλιπ το τραγουδιού «Liar», με το οποίο η Κύπρος συμμετέχει στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του ΡΙΚ, το βίντεο κλιπ θα είναι αρχικά διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του ΡΙΚ rik.cy από τις 6 μ.μ. τοπική ώρα ενώ στις 7 μ.μ. θα κάνει πρεμιέρα στο επίσημο κανάλι του Eurovision Song Contest στο YouTube.

Όπως αναφέρεται, το τραγούδι «Liar», των Δημήτρη Κοντόπουλου και Elke Tiel, «δεν αφορά κατ’ ανάγκη ένα πρόσωπο αλλά και διάφορες ψεύτικες καταστάσεις που η σημερινή και μερικές φορές επίπλαστη πραγματικότητα έχει δυστυχώς επιβάλει. Καταστάσεις όπως ο χλευασμός της εξωτερικής εμφάνισης γνωστός και ως body shaming, η σεξουαλικότητα και γενικότερα η κάθε μορφής καταπίεση».

Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού που κυκλοφορεί την Πέμπτη σε όλες τις πλατφόρμες ο σκηνοθέτης Κώστας Καρύδας, παρουσιάζονται πλάνα που για πρώτη φορά μετά από χρόνια γυρίστηκαν στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο City Of Dreams Mediterranean – το «νέο ορόσημο θέρετρο και καζίνο για τον κυπριακό τουρισμό» και τη Μαρίνα Λεμεσού.

Μέσα από τα μάτια της εκπροσώπου της Κύπρου Σίλιας Καψή το κοινό παρακολουθεί «μια σειρά καταπιεστικών καταστάσεων που ένας ψεύτικος κόσμος και η κακή πλευρά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συχνά επιβάλλουν».

Στο δεύτερο μέρος του βίντεο κλιπ, όπως αναφέρεται, η Σίλια Καψή «αντιδρά στις εν λόγω ψεύτικές καταστάσεις ταράζοντας τα νερά και ζώντας την δική της αλήθεια, εμπνέοντας ταυτόχρονα και τους υπόλοιπους που την ακολουθούν σε μια γιορτή απελευθέρωσης και χαράς».

Στο κλιπ παρουσιάζεται και ένα εξαιρετικά μικρό δείγμα της δυναμικής χορογραφίας με την οποία θα παρουσιαστεί στην σκηνή το «Liar», που επιμελήθηκαν στο Los Angeles οι διακεκριμένοι χορογράφοι Guy Groove και Kelly Sweeney.




Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ