Μέσα στο εκκεντρικό σπίτι της Κάρα Ντελεβίν που κάηκε ολοσχερώς

Το 2022, το μοντέλο και ηθοποιός άνοιξε τις πόρτες του -κατεστραμμένου πλέον- σπιτιού της στο αρχιτεκτονικό περιοδικό, Αrchitectural Digest.

Article featured image
Article featured image


Όταν έγινε χθες γνωστή η είδηση ότι φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς την έπαυλη της Κάρα Ντελεβίν στο Λος Άντζελες, το βρετανικό μοντέλο και ηθοποιός, δήλωσε ότι «η καρδιά της έχει ραγίσει». Λογικό. Η έπαυλη εκτιμάτο στα 7 εκ. δολάρια και ήταν φτιαγμένη με γούστο και προσωπική εμπλοκή.

Η 31χρονη, η οποία πρωταγωνιστεί στην παράσταση Cabaret, στο Kit Kat Club στο West End του Λονδίνου, δημοσίευσε η ίδια στα social media βίντεο με ένα πυροσβεστικό όχημα εν δράσει, μετά τις αναφορές ότι το σπίτι της φλέγεται.

Στο Instagram story της, η Delevingne ευχαρίστησε τους πυροσβέστες που βοήθησαν να σωθούν οι δύο γάτες της, για τις οποίες αρχικά πίστευε ότι είχαν χαθεί στην πυρκαγιά.

download (2).jpg



Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες (LAFD) δήλωσε ότι δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί μετά την πυρκαγιά και πρόσθεσε ότι τα αίτια ερευνώνται.

«Η καρδιά μου έχει ραγίσει σήμερα. Δεν μπορώ να το πιστέψω», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Η ζωή μπορεί να αλλάξει μέσα σε μια στιγμή. Γι' αυτό να εκτιμάτε ό,τι έχετε».

Και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους πυροσβέστες και τους ανθρώπους που εμφανίστηκαν για να βοηθήσουν...».

Πριν από δύο χρόνια, η Κάρα Ντελεβίν είχε ανοίξει τις πόρτες της στο αρχιτεκτονικό περιοδικό Αrchitectural Digest, για ένα εντυπωσιακό βίντεο που ανεδείκνυε τον μαξιμαλιστικό πλούτο του ντιζάιν και του ντεκόρ της κατεστραμμένης πλέον έπαυλης.

Τότε, το μοντέλο καλωσόρισε τις κάμερες του κορυφαίου αρχιτεκτονικού περιοδικού, λέγοντας πως πρόκειται για έναν παιδότοπο για ενήλικες και αποκάλυψε πως έχει ακόμη και ένα «ροζ παλάτι» με μία κούνια στη μέση και μια stripper pole, καθώς και ένα μυστικό πέρασμα σε στυλ γυναικείου κόλπου.


Με πληροφορίες από LIFO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ