Εργασία και Χαρά;

Ψάχνεις εργασία; Ψάξ’ την σε ένα Great Place to Work.

Article featured image
Article featured image

Ο άνθρωπος φτιάχτηκε για να δημιουργεί, να κοινωνικοποιείται και να εξελίσσει τον εαυτό του. Υπό τις σωστές συνθήκες, η εργασία μπορεί και οφείλει να καλύπτει αυτές και άλλες βαθιές, βασικές ανάγκες. Όχι να τις αναιρεί.


Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο έχει γίνει το εργασιακό περιβάλλον, ένας κύριος παράγοντας που όχι μόνο επηρεάζει, αλλά πολλές φορές καθορίζει κιόλας την επιλογή μας στην αναζήτηση για θέση εργασίας. Και καλά κάνει.


Αν θα τα δώσουμε όλα, μας αξίζει μια δουλειά που θα μας δώσει κάτι περισσότερο από μόνο ένα μισθό. Μας αξίζει ένα… Great Place to Work®.


Ψάχνεις εργασία; Ψάξ’ την σε ένα Great Place to Work®

Η πιστοποίηση Great Place to Work® δίνεται σε εταιρίες που έχουν αξιολογηθεί και υπερψηφιστεί από το δικό τους ανθρώπινο δυναμικό. Καλό παράδειγμα μιας τέτοιας εταιρίας, είναι η McDonald’s Κύπρου, η οποία φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, επισφραγίζει με την πιστοποίηση αυτή*, τις (πολύ συνειδητές) τις προσπάθειες, να καλλιεργήσει και να διατηρήσει ένα αληθινά «Great» εργασιακό περιβάλλον.

Τι κάνει η McDonald’s Κύπρου στην πράξη για να διακριθεί ως Great Place to Work®;

Αυτό, ας μας το εξηγήσουν αυτοί που ξέρουν καλύτερα.

mc-city.jpg



Σε «κρατάει καλά» με δουλειά που απολαμβάνεις

Έλεγα θα εργαστώ ένα δίμηνο μέχρι να αποφασίσω τι να κάνω. Οι 2 μήνες όμως, έγιναν 2 χρόνια. Τελικά, μου άρεσε η δουλειά. Τα 2 χρόνια έγιναν 12, τα 12 έγιναν 22. Σήμερα, 26 χρόνια μετά, είμαι και θα είμαι ακόμη εδώ. Γιατί ακόμη αγαπώ αυτό που κάνω.
- Μαρία Καλλή, Store Manager


Δείχνει κατανόηση σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο

Νιώθουμε την υποστήριξη τόσο των προϊσταμένων όσο και των υπόλοιπων συναδέλφων γιατί ανήκουμε όλοι στην ίδια οικογένεια. Την δική μας McFamily.

-
Ραφαέλα Ανδρέου, Digital Marketer


Ενισχύει και αναδεικνύει προσωπικές δεξιότητες

Τα καλά της δουλειάς, δεν είναι μόνο πρακτικά. Κάθε μέρα, εξελίσσω και αναπτύσσω νέες δεξιότητες. Ιδιαίτερα στην επικοινωνία και την ομαδικότητα. Σημαντικές δεξιότητες ζωής δηλαδή, που θα χρησιμοποιώ για μια ζωή.

- Dimitris Gheorghe, Crew


Βάζει σημαντικές αξίες στο επίκεντρο

Η ομαδικότητα, η εκτίμηση, ο σεβασμός, η εμπιστοσύνη και η αναγνώριση, αποτελούν μόνο μερικούς από τους λόγους που ανυπομονώ να πηγαίνω δουλειά, ακόμη και μετά από 12 χρόνια στην εταιρία.

- Αντρέας Καρουλλάς, IT Manage


Καλλιεργεί ομαδικότητα και εμπνέει εμπιστοσύνη

«Μια ομάδα δεν είναι ένα γκρουπ ανθρώπων που δουλεύουν μαζί. Eίναι ένα γκρουπ ανθρώπων που εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο». Για μένα, αυτή η φράση του Simon Sinek, μας περιγράφει απόλυτα. Εργαζόμαστε σ’ ένα περιβάλλον όπου οι σχέσεις ανθίζουν.

- Ιωάννα Μάκη, Quality & Assurance Assistant Manager


Υπάρχει ευελιξία με βάση τις ανάγκες καθενός

Μου δόθηκε η ευκαιρία να εργαστώ σε νεαρή ηλικία. Με ευέλικτο πρόγραμμα το οποίο συνδυάζω με το σχολείο. Αυτή η ευελιξία μου δίνει το ελεύθερο να μαθαίνω, να εκπαιδεύομαι και να εξελίσσομαι, όπως μπορώ, με τους δικούς μου ρυθμούς.

- Σάββια Γεωργίου, Crew Trainer


Όλοι μοιράζονται ένα κοινό όραμα

Συμβαίνει κάτι μαγικό όταν έχεις την ευκαιρία να ανταλλάζεις απόψεις, να βάζεις στόχους, να καθοδηγείς και να καθοδηγείσαι. Το όραμα είναι κοινό, είναι για εμάς, άρα όλοι ζούμε και δίνουμε συνέχεια σε αυτό το «κάτι μαγικό». Γιορτάζουμε μαζί κάθε επιτυχία. Και αμέσως μετά, σχεδιάζουμε μαζί, την επόμενη.

-
Στέλιος Πρωτοπαπάς, Training Manager


Το περιβάλλον είναι ευχάριστο για όλους

Οι μάνατζερ φροντίζουν να βγαίνει η δουλειά με ένα τρόπο που ευχαριστεί τους πελάτες αλλά και εμάς. Έτσι καλλιεργείται ένα κλίμα όπου ευτυχία = επιτυχία. Και ισχύει. Το καλύτερο μέρος της δουλειάς μας, είναι ότι μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο. Και η χαρά, είναι μεταδοτική. Αρχίζει με εμάς.

- Χρίστος Ιωάννης, Customer Care


Θες να εργαστείς σε ένα Great Place to Work®;

Συμπλήρωσε την αίτησή σου εδώ: https://www.mcdonalds.com.cy/mcdcy/careers/careers


* Η αξιολόγηση για τη νέα πιστοποίηση της McDonald’s ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2023 και ισχύει για έναν χρόνο από την ημερομηνία απόκτησής της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ