Γυναίκα με τις μεγαλύτερες πατούσες στον κόσμο δέχεται άπειρα μηνύματα από φετιχιστές κάθε μέρα

«Ποτέ δεν επεδίωξα να μπω στον κόσμο του φετίχ των ποδιών».

Article featured image
Article featured image

Η Τάνια Χέρμπερτ, μια γυναίκα που κατέχει το ρεκόρ για τις μεγαλύτερες πατούσες στον κόσμο ισχυρίζεται ότι κατακλύζεται κάθε μέρα από δεκάδες αιτήματα ανθρώπων με φετίχ στα πόδια.

Η Χέρμπερτ, που κατάγεται από το Χιούστον των ΗΠΑ, τιμήθηκε με το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες το 2022, επειδή έχει τις μεγαλύτερες πατούσες από οποιαδήποτε γυναίκα στον κόσμο. Συγκεκριμένα, μέγεθος 50.Η 39χρονη ισχυρίζεται ότι ήταν πάντα πολύ ψηλότερη από τους συνομηλίκους της και ότι είχε πόδια-ρεκόρ από το σχολείο. Ωστόσο, είπε ότι ποτέ δεν ένιωσε άσχημα που ήταν πάνω από το μέσο όρο.

«Οι γονείς μου μου έδωσαν μια πολύ υγιή αυτοεκτίμηση μεγαλώνοντας, οπότε δεν θεωρούσα το να είμαι ψηλή ως κάτι κακό. Δεν θυμάμαι ποτέ να με εκφοβίζουν ή κάτι τέτοιο για το ύψος μου» είπε.

Ωστόσο, στη ζωή της συναντά διάφορα εμπόδια, όπως το να βρει παπούτσια που της ταιριάζουν. Πέρασε χρόνια φορώντας ανδρικά παπούτσια, καθώς ήταν τα μόνα που μπορούσε να βρει στο μέγεθός της.

Στράφηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να πάρει συμβουλές από άλλες γυναίκες με μεγάλα πόδια για το πώς να δημιουργήσει τα δικά της παπούτσια. Το αποτέλεσμα της πράξης της ήταν διαφορετικό, όμως, αφού οι λογαριασμοί της κατακλύστηκαν από άνδρες με φετίχ στα πόδια που της έστελναν εμετικά μηνύματα.

«Ποτέ δεν μπήκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να γίνω αντικείμενο πόθου ή κάτι παρόμοιο ή για να μπω στον κόσμο του φετίχ των ποδιών»
, ανέφερε η Τάνια.

«Το 5% των ανδρών που με ακολουθούν είναι εκείνοι που στέλνουν περίεργα και ενδιαφέροντα σχόλια στα εισερχόμενά μου ρωτώντας αν θα τους πουλούσα φωτογραφίες με τα πόδια μου».ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ