Τι παίζει μεταξύ του Ελβετού και του Λιθουανού εκπροσώπου στην Eurovision

Κάποιοι λένε πως παίζει έρωτας!

Article featured image
Article featured image



Το Nemo, ο non-binary καλλιτέχνης από την Ελβετία, έχει κερδίσει τους Eurofans με το τραγούδι του «The Code». Ένα κομμάτι που μιλά για την προσωπική αναζήτηση μέχρι να βρεις το ποιος/ποια/ποιο είσαι και θεωρείται ένα από τα φαβορί στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Από την άλλη, ο Silvester Belt με το τραγούδι «Luktelk» έγινε το πρώτο άτομο από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα τη χώρας που εκπροσωπεί τη Λιθουανία στον διαγωνισμό. Μπορεί να μην θεωρείται φαβορί, όμως το τραγούδι του έχει αγαπηθεί από το κοινό.

download.jpg



Οι δύο καλλιτέχνες κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού ήρθαν αρκετά κοντά και περνούν αρκετές ώρες μαζί πίσω από τη σκηνή. Μάλιστα, υπάρχει η φημολογία πως μεταξύ τους εξελίχθηκε ένας μεγάλος έρωτας.

Δείτε σχετικό βίντεο



Πρόσφατα, δημοσιογράφος ρώτησε τον Silvester Belt τι ακριβώς συμβαίνει μεταξύ τους και ο ίδιος απάντησε πως «είναι αλήθεια πως περνούμε αρκετό χρόνο μαζί. Και μου αρέσει να περνώ χρόνο μαζί του. Είναι πολύ γλυκός».

@escfactful The Internet has been shipping these two so I went asked the burning question❤️‍🔥 @Silvester Belt @nemothingsss #eurovision2024 #lithuania #switzerland #malmohagen #escfactful ♬ Luktelk - Silvester Belt

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ