Aκροδεξιός ηγέτης πάρκαρε σε θέση αναπήρων έξω από πολυκατάστημα στο Λονδίνο

Φωτογραφήθηκε να μπαίνει σε μια λευκή BMW και προκάλεσε αντιδράσεις.

Article featured image
Article featured image

Ο ακροδεξιός ηγέτης Νάιτζελ Φάρατζ φωτογραφήθηκε να χρησιμοποιεί μια θέση στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες καθώς ήθελε να ψωνίσει πολυκατάστημα.

Ο πρώην ηγέτης του Ukip φωτογραφήθηκε να μπαίνει σε μια λευκή BMW που ήταν σταθμευμένη σε μια θέση με την ένδειξη «ΑΜΕΑ» κοντά στο νοσοκομείο St Mary's στο Paddington, στο κεντρικό Λονδίνο.

Οι εικόνες, οι οποίες χρονολογούνται από τις 11 Απριλίου, δείχνουν Φάρατζ να κρατά μια τσάντα πριν ο σοφέρ του κλείσει την πόρτα.



Ένας μάρτυρας δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων SWNS: «Είναι εξωφρενικό. Όλοι οι άλλοι πρέπει να υπακούουν στους κανόνες, αλλά αυτός μπορεί απλά να παρκάρει σε μια θέση για άτομα με ειδικές ανάγκες, όταν ο ίδιος θέτει κανόνες για όλους τους άλλους».

Εκπρόσωπος του δημοτικού συμβουλίου του Westminster δήλωσε ότι η παραλαβή και η αποβίβαση επιτρεπόταν στη θέση στάθμευσης έως και δύο λεπτά, αλλά η μετέπειτα παραμονή «δεν επιτρέπεται χωρίς την επίδειξη της κάρτας αναπήρων ή περαιτέρω εξαίρεση».

Παρά την αποχώρησή του από την ηγεσία της Μεταρρύθμισης πριν από τρία χρόνια, Φάρατζ παραμένει στο προσκήνιο και φιλοξενεί πολιτική εκπομπή στο GB News, στην οποία καταθέτει τις απόψεις του για την επικαιρότητα τέσσερις φορές την εβδομάδα.


ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ