Αυτή ήταν η πιο γιουροβιζιονική στιγμή της χθεσινής βραδιάς

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!

Article featured image
Article featured image

Πραγματοποιήθηκε χθες ο α’ ημιτελικός της Eurovision και 10 χώρες -μεταξύ αυτών και η Κύπρος- εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.


Εκτός από το διαγωνιστικό κομμάτι, στη σκηνή του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκαν διάφορες καλλιτεχνικές δράσεις, ενώ μία από τις πιο όμορφες στιγμές της βραδιάς ήταν και η εμφάνιση του Τζόνι Λόγκαν, του Ιρλανδού τραγουδιστή που ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που κέρδισε δύο φορές τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.


Η δεύτερη νίκη της Loreen στη Eurovision με το «Tattoo» -είχε προηγηθεί η νίκη με το «Euphoria»- οδήγησε τον διαγωνισμό στο Μάλμε και τώρα ο σουηδικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός SVT ήθελε τον 69χρονο Ιρλανδό να έρθει στο σόου και να υπενθυμίσει στους θεατές, όχι μόνο πόσο απίστευτο επίτευγμα κατάφερε η Σουηδή, αλλά και ποιος το έκανε πρώτος. O Λόγκαν τραγούδησε το νικητήριο τραγούδι της Loreen «Euphoria» και η εμφάνισή του ήταν ίσως ήταν η πιο γιουροβιζιονική στιγμή της χθεσινής βραδιάς.



Υπενθυμίζεται ότι ο Τζόνι Λόγκαν κέρδισε δύο φορές στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον εκπροσωπώντας την Ιρλανδία, το 1980 και το 1987, ενώ το 1992 συνέθεσε το νικητήριο τραγούδι εκείνης της χρονιάς.

Κέρδισε πρώτη φορά τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 1980 με το τραγούδι «Another Year?», σε στίχους της Shay Healy, ενώ επτά χρόνια αργότερα, το 1987, κέρδισε δεύτερη φορά με το τραγούδι «Hold Me Now», σε στίχους του ιδίου. Η τρίτη του νίκη ήρθε το 1992, αυτήν τη φορά όμως ως συνθέτης στο νικητήριο τραγούδι της Λίντα Μάρτιν «Why Me?».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ