Ένα πρωτότυπο γήπεδο ποδοσφαίρου εμφανίστηκε στην παραλία Μακένζι

Μια όμορφη πρωτοβουλία, η οποία εκτελείται τα τελευταία χρόνια με πρωτοβουλία της ΕΔΟΝ Αμμοχώστου σε συνεργασία με την ΕΔΟΝ Λάρνακας, πραγματοποιήθηκε και φέτος, χαρίζοντας ακόμη ένα παιχνίδι στην παραλία Μακένζι στη Λάρνακα.

 


Article featured image
Article featured image

Μαζί με το ««φιδάκι», τον «βασιλέα» και άλλα παιχνίδια που δημιούργησαν οι εθελοντές τις προηγούμενες χρονιές, πλέον όσοι βρεθούν στην περιοχή θα μπορούν να παίζουν μπάλα σε ένα «κανονικό» γήπεδο ποδοσφαίρου.

Η εθελοντική ομάδα της ΕΔΟΝ, δημιούργησε ένα μεγάλο γήπεδο ποδοσφαίρου από μπογιά, για μικρούς και μεγάλους.

Η πρωτοβουλία αυτή, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των προφεστιβαλικών εκδηλώσεων προς τιμήν του 30ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών που  θα πραγματοποιηθεί  στις 5, 6 και 7 Ιουλίου κάτω από το σύνθημα «Με το βλέμμα στο μέλλον, αλλάζουμε το παρόν».

 



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Κατσαρίδες και μύγες έκλεισαν το εμβληματικό ζαχαροπλαστείο που έγινε γνωστό από τη σειρά «Sex and the City»

Article featured image

Σύγχρονες Τάσεις Υγιεινής Ζωής: Γιατί οι Εξειδικευμένοι Διατροφολόγοι και Διαιτολόγοι Είναι Πιο Απαραίτητοι από Ποτέ

Article featured image

Μια εικόνα από τη Γάζα που υπενθυμίζει ότι σε κάποια παιδιά στερήθηκε το δικαίωμα να είναι απλώς παιδιά