Έρχονται 4 νέες παγωταρίες REGIS με αφορμή τα 65χρονα

Αλλά και μια αλλιώτικη έκθεση, όπου θα παρουσιαστούν εκθέματα από παλιό διαφημιστικό υλικό και συσκευασίες από τη μακρόχρονη ιστορία της εταιρείας, ενώ στους επισκέπτες θα προσφέρεται επίσης άφθονο παγωτό, όπως επίσης δραστηριότητες για τα παιδιά.

 


Article featured image
Article featured image

Σίγουρα οι γεύσεις REGIS παραμένουν ένα αναπόσπαστο κομμάτι των παιδικών μας αναμνήσεων και όχι μόνο. Λέμε όχι μόνο, αφού ακόμα και σήμερα, παγωτά όπως το Πλάκα-Choc Ice ή το Agrino κατέχουν ένα πολύ υψηλό μερίδιο αγοράς, διατηρώντας παράλληλα την κλασική τους εμφάνιση, αλλά και την ίδια γεύση.

«Χρησιμοποιούμε στη συνταγή τους την ίδια βανίλια και την ίδια σοκολάτα από το 1957, γεύσεις με τις οποίες έχει ταυτιστεί ο καταναλωτής. Η σοκολάτα μάλιστα είναι δικής μας παραγωγής, με δική μας συνταγή, και δεν υπάρχει πουθενά στην αγορά».

Η επισήμανση της κυρίας Λένας Πρωτοπαπά Πελίδη, Διευθύντριας Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της εταιρίας REGIS, μας λύνει πολλές απορίες σε σχέση με τη γεύση των αγαπημένων παγωτών Πλάκα και του Αγρινό.

Με την κυρία Πρωτοπαπά μιλήσαμε με αφορμή τα 65χρονα της εταιρείας, τα σχέδια για νέες παγωταρίες, την έκθεση που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή τους εορτασμούς, αλλά και την ιστορία της εταιρείας, εστιάζοντας μάλιστα στις καινοτομίες/σταθμός της REGIS που βοήθησαν τον κλάδο του παγωτού στην Κύπρο.

 

 

«Η REGIS ήταν η πρώτη εταιρεία στην Κύπρο που λάνσαρε στην αγορά συσκευασμένο παγωτό από την ίδρυσή της, το 1952. Το παγωτό αυτό δεν ήταν άλλο από την Πλάκα-Choc Ice, που κυκλοφορεί μέχρι και σήμερα. Το 1960, με την εξάπλωση του ηλεκτρισμού στην Κύπρο, η εταιρεία εδραιώθηκε και άρχισε διανέμει σε ολόκληρη την Κύπρο τα πρώτα οικογενειακά παγωτά σε χάρτινη συσκευασία. Στις αρχές της δεκαετίας του ’80, ήμασταν οι πρώτοι που δημιούργησαμε παγωτά με 0% ζάχαρη. Τέλος, το 1987 η REGIS ήταν η πρώτη εταιρία που εισήγαγε άλλη μια καινοτομία στην κυπριακή αγορά ελαττώνοντας τη λακτόζη στην παραγωγή οικογενειακών παγωτών».

 

 

Ρωτάμε κατά πόσο είναι μέσα στα πλάνα/στρατηγική της εταιρίας να δημιουργήσει και άλλες παγωταρίες, όπως αυτή που λειτούργησε πριν μερικά χρόνια στην οδό Λήδρας.

«Ναι, είναι μέσα στα πλάνα της εταιρίας να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στο κυπριακό κοινό, προσφέροντας παγωτό χύμα REGIS σε χωνάκι μέσα από δικές μας παγωταρίες ή με τον τύπο Franchise. Αυτό το καλοκαίρι θα λειτουργήσουν τέσσερις ακόμα παγωταρίες, δύο στον παραλιακό του Πρωταρά, μια σε κεντρική οδό στην Αγία Νάπα και μια στη Λάρνακα, στην κεντρική οδό της Πιαλέ Πασιά».

 

Τέλος, η κυρία Πρωτοπαπά κάνει αναφορά και στην επικείμενη έκθεση με αφορμή τους εορτασμούς για τα 65 χρόνια REGIS.

«Ετοιμάζουμε για το κοινό μας μια αλλιώτικη έκθεση, κάνοντας μια αναδρομή στη μακρόχρονη ιστορία της εταιρείας και παρουσιάζοντας εκθέματα από παλιό διαφημιστικό υλικό, συσκευασίες και άλλα πολλά. Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό, με άφθονο παγωτό και παιδικές δραστηριότητες στο Πολιτιστικό Κέντρο Καιμακλϊου «Μύλοι», από τις 15 μέχρι τις 18 Ιουνίου 2017, μεταξύ των ωρών 10.00-13.00 και 16.00-20.00. Σας περιμένουμε για να περάσουμε μαζί ξέγνοιαστες και απολαυστικές στιγμές».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ