Η CITY «μπήκε» στο μεγαλύτερο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής στον κόσμο [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά φεστιβάλ μουσικής στον κόσμο, το οποίο φέτος παρακολούθησαν ζωντανά 400.000 άνθρωποι.

 


Article featured image
Article featured image

Ο λόγος για το Tomorrowland του οποίου η 13 έκδοση με τίτλο «Amricorum Spectuclum» φιλοξένησε στις σκηνές του όλα τα τεράστια ονόματα της παγκόσμιας σκηνής σε ότι αφορά στην ηλεκτρονική σκηνή: Armin van Buuren, Afrojack, Alan Walker, Axwell Λ Ingrosso, David Guetta, Don Diablo, Duke Dumont, Eric Prydz, Kungs, Kölsch, Ferry Corsten, Martin Garrix, Martin Solveig, Nervo, Paul van Dyk, Oliver Heldens, Solomun, Svenson & Gielen, Tiësto, Tchami, Timmy Trumpet, Steve Aoki, Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero και Hardwell, ήταν μόνο μερικοί από όσους ανέβηκαν στα decks κατά τη διάρκεια των δύο τριημέρων στο Βέλγιο.

Εκεί, βρέθηκε και μια 25μελής παρέα αποτελούμενη από Κύπριους και Έλληνες fanatics του Tomorrowland (συν άλλους 15 περίπου Έλληνες που ζουν μόνιμα στο Βέλγιο), οι οποίοι εκτός από τις ελληνικές και κυπριακές σημαίες, ανέμιζαν επίσης και δυο μεγάλες σημαίες με το logo της CITY.

Μάλιστα, ένα από τα live στα οποία η ομάδα έδωσε το «παρών» της αφορούσε στο act των εξ Ελλάδος Playmen και MAD M.A.C. (οι δεύτεροι μάλιστα είναι κατά το ήμισυ Κύπριοι - διάβασε σχετική συνέντευξη εδώ), το Σάββατο 29 Ιουλίου. Εννοείται, η CITY ήταν παρούσα στο set στηρίζοντας τους δικούς μας καλλιτέχνες.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ