Η Μαριάννα Στυλιανού τρέχει σε αγώνες ράλι και motocross [και το κάνει καλά]

Αν εξακολουθείς να είσαι ένας απ’ αυτούς που διαχωρίζουν τα επαγγέλματα και τα hobby σε αντρικά και γυναικεία, τότε καλά κάνεις να αναθεωρήσεις.

 


Article featured image
Article featured image

Άλλωστε αυτό τον μύθο τον έχουμε καταρρίψει εδώ και αρκετό καιρό τόσο σε σχέση με τα λεγόμενα γυναικεία επαγγέλματα {δες σχετικά ΕΔΩ} όσο και σε σχέση με τα υποτιθέμενα αντρικά επαγγέλματα {διάβασε σχετικά ΕΔΩ}.

Εάν αγαπάς κάτι πολύ, τότε ο μόνος τρόπος είναι να το κάνεις καλά και θα το κάνεις, άσχετα με το φύλο σου. Η Μαριάννα Στυλιανού, 24 ετών, με καταγωγή από την Πάφο αποτελεί ακόμη ένα παράδειγμα όσων αναφέραμε πιο πάνω, αφού η μεγάλη της αγάπη είναι οι αγώνες ράλι και motocross.

Όπως αναφέρει η ίδια σε συνέντευξη της στο Pafos Press και στη δημοσιογράφο Σταυρούλα Μιλτιάδου, η αγάπη της για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι ένα «μικρόβιο» το οποίο κόλλησε από τον πατέρα της, από την ηλικία των 5, όταν παρακολούθησε για πρώτη φορά το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι.

 

 

«Καθώς έβλεπα το πρώτο αυτοκίνητο στη γραμμή εκκίνησης, αμέσως ερωτεύτηκα τους ήχους του και μετέπειτα τη ταχύτητα και το θέαμα που προσέφεραν οι τότε παγκόσμιοι πρωταθλητές. Μεγαλώνοντας, το ενδιαφέρον μου γινόταν ακόμα πιο έντονο σε σημείο που άρχισα να διαβάζω για τη μηχανική και να θέλω να συναναστρέφομαι με άτομα και αθλήματα του χώρου. Γύρω στην ηλικία των 16 χρονών, γνώριζα ήδη αρκετά.  Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Μαριάννας Στυλιανού στο Pafos Press

 

Μπορεί να σ' ενδιαφέρει αυτό >>>> Μιλήσαμε με 4 άντρες στην Κύπρο που κάνουν «γυναικεία» επαγγέλματα

 

ή μπορεί να θέλεις να διαβάσεις αυτό >>> 4 γυναίκες στην Κύπρο που κάνουν «αντρικά» επαγγέλματα



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ