Άνοιξε κάτι καινούργιο στη Λεμεσό

Άνοιξε το 17ο κατάστημα Lidl στη Μουτταγιάκα, της Λεμεσού.   

 


Article featured image
Article featured image

Συγκεκριμένα, στις 5 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Lidl.

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκε το ολοκαίνουργιο κατάστημα Lidl και είχαν όλοι την ευκαιρία να απολαύσουν τις πολλές προσφορές που τους περίμεναν.

Η μέρα επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις για τους καταναλωτές, όπως δωρεάν εδέσματα, καφέ και χυμούς, μουσική, παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, αλλά και πλούσια δώρα, με 5 τυχερούς να κερδίζουν δωρεάν όλα τους τα ψώνια.

Τα εγκαίνια του καταστήματος τέλεσε ο Κοινοτάρχης της Μουτταγιάκας, κύριος Βάσος Κουμπάρος, ο οποίος ευχήθηκε τα καλύτερα για ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Το έργο περιλαμβάνει ισόγειο και υπόγειο χώρο στάθμευσης, από τον οποίο η πρόσβαση προς και από το κατάστημα πραγματοποιείται με τη χρήση κυλιόμενων διαδρομών. Το κατάστημα, άλλωστε, διαθέτει δύο κεντρικές εισόδους και εξόδους για την διευκόλυνση των πελατών.

Το νέο κατάστημα Lidl στη Μουτταγιάκα σχεδιάστηκε για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των κατοίκων της Λεμεσού που βρίσκονται στο ανατολικό μέρος της πόλης –και όχι μόνο- και υπόσχεται μια διαφορετική εμπειρία στο αγοραστικό κοινό, λόγω της ιδιαιτερότητας του κτιρίου όπου στεγάζεται.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ