18 (τολμηροί) Κύπριοι εξομολογούνται την πιο περίεργη στάση που δοκίμασαν

Και μας λένε κατά πόσο το πείραμα πέτυχε.

Article featured image
Article featured image

Πολλοί λένε ότι δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο. Μόνο που κάποιες φορές για να εμπλουτίσεις λίγο το μενού και να το αναβαθμίσεις, είναι σχεδόν απαραίτητο να κοπιάσεις και να μοχθήσεις για να βγάλεις το σωστό αποτέλεσμα και να δώσεις και να πάρεις βεβαίως, αυτό το κάτι διαφορετικό.

Το πιο πάνω θα μπορούσε να βρει εφαρμογή σε διάφορες περιπτώσεις της καθημερινότητάς μας, μόνο που στη CITY δεν ρωτάμε ούτε γράφουμε γενικά, κυρίως όταν το θέμα είναι λίγο πιο kinky και αφορά το σεξ.

Αυτή τη φορά, χωρίς πολλούς ενδοιασμούς, ρωτήσαμε άτομα να μας πουν για την πιο περίεργη στάση που δοκίμασαν ποτέ κατά τη διάρκεια του σεξ και αν το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο, αφού αν ρίξεις μια ματιά για παράδειγμα στις 245 στάσεις του Κάμα Σούτρα αντιλαμβάνεσαι ότι πρέπει να είσαι το λιγότερο ολυμπιονίκης της ενόργανης για να τις εφαρμόσεις.


Doggy style στο μπαλκόνι του διαμερίσματος στους 10°C. Πέτυχε, αλλά μάλλον πέρασαν καλά και οι γείτονες!

Νίκος, 27



Κρεμασμένη η κοπέλα από τα σχοινιά, δεμένη χέρια – πόδια, αλλά δυστυχώς τα αγόρασα φτηνά από το διαδίκτυο και κόπηκε το σχοινί του ποδιού! Δεν μπορώ να πω ότι απέτυχε γιατί γελούσαμε και το γέλιο μας βγήκε σε καλό!

Αντρέας, 24



Αυτό που θυμάμαι ήταν να είμαστε όρθιοι και οι δύο, η κοπέλα πλάγιο σπαγγάτο (δηλαδή το ένα πόδι δίπλα από το κεφάλι της), εγώ κρατούσα το πόδι της και παράλληλα προχωρούσαμε στην πράξη. Αρκετά κουραστικό, αλλά άξιζε τον κόπο.

Μάριος, 28



Σεξ σε κούνια. Κούνια sex toy. Η κοπέλα ήταν λίγο περίεργη η αλήθεια και ήθελε πιο wild πράγματα. Κρεμάσαμε την κούνια στο ταβάνι, κάθισε εκείνη μέσα και άρχισε το παιχνίδι. Ήταν ίσως από τις καλύτερες στάσεις που δοκίμασα, αφού είχα πλήρη έλεγχο και ευελιξία.

Κωνσταντίνος, 30



Όταν αφορά το σεξ, δεν έχει τίποτα περίεργο! Εφόσον το απολαμβάνεις, όλα είναι θεμιτά και καλοδεχούμενα.

Σουζάνα, 36



Η πιο περίεργη στάση που έκανα ήταν όρθιος στον τοίχο. Πέτυχε μεν, αλλά για λίγο αφού θέλει γερά πόδια και χέρια για να αντέξεις το βάρος.

Σάββας, 25

staseis-sto-sex-28.jpg



Δεν κάνω extreme στάσεις. Μόνο τις κλασσικές τζαι τζίνες με το ζόρι.

Στάλω, 25



Στάση του ταμπλό σε mazda mx5, ανοικτή καμπίνα με θέα την Αγλαντζιά. Φυσικά πέτυχε!

Αντώνης, 28



Η στάση των stool. Να κάθεται η κοπέλα με το ένα πόδι στο ένα stool και το άλλο πόδι στο άλλο κι εγώ από πίσω… Φοβερή επιτυχία.

Οδυσσέας, 27



Η πιο περίεργη πρέπει να ήταν όταν είχα δύο κοπέλες στο κρεβάτι. Η μια μου έκανε στοματικό και η άλλη ήταν από πάνω μου... νομίζω αυτή που έκανε στοματικό δεν της πέτυχε και πολύ η φάση, αλλά who cares; Εγώ το απόλαυσα και απ’ ότι θυμάμαι και η άλλη κοπέλα το ίδιο.

Ιάσωνας, 30



Η κοπέλα να ξαπλώνει στο πάτωμα και από τη μέση και πάνω το σώμα της να είναι στο κρεβάτι (δηλαδή να βλέπει ταβάνι) κι εγώ ανέβασα το βαθμό δυσκολίας γυρίζοντας ανάποδα. Εννοείται πως πέτυχε!

Χάρης, 28 ετών



Το πιο περίεργο που έκανα ήταν το γνωστό 69. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα.

Στέλιος, 27



Μια τρέλα που δοκίμασα μια φορά ήταν να κάνω κατακόρυφο και η κοπέλα να μου κάνει στοματικό έρωτα. Ήταν ιδιαίτερο, αλλά σύντομο αφού το αίμα κατέβηκε στο κεφάλι γρήγορα και θα ζαλίστηκα.

Νικόλας, 31



Αντέχεις να σου πω; Το πιο περίεργο που είχα κάνει ήταν να φορέσω strap on για έξτρα πόντους, και εκείνη να κάνει squats πάνω μου. Μόνο η απόλαυση που βίωσα βλέποντας τις αντιδράσεις της ήταν ανεκτίμητη.

Σόλωνας, 36



Γυρισμένη πλάτη, τα πόδια μου στα χέρια του και τα χέρια μου πάνω σε σκαμνάκι. Αξία ανεκτίμητη!.

Αγγέλα, 24

staseis-sto-sex-10.jpg




Λοιπόν, με την πλάτη στο πάτωμα και η μέση μου να ακουμπά στο ξύλο του κρεβατιού με τα πόδια προς τα πάνω. Το αγόρι μου στεκόταν πάνω στο κρεβάτι και άρχισε τις διαδικασίες εισόδου. Το αποτέλεσμα εξαιρετικό. Δεν περιγράφω άλλο.

Ιωάννα,28



Να κρατώ τη λεκάνη πάνω, λες και κάνω το κεράκι και ο άλλος να στέκεται από πάνω μου.

Μάνος, 29



Εν θα την έλεγα περίεργη, αλλά δύσκολη σίγουρα. Δοκίμασα να κάνω το 69 μέσα στο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να γίνω όπως το ολοκλήρωμα.

Γιάννης, 35

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ