Πόσο άρρωστος είσαι τελικά;

Κι εκεί που νομίζεις ότι τα είδες όλα, αντιλαμβάνεσαι ότι το βαρέλι τελικά δεν έχει πάτο.

 


Article featured image
Article featured image

Προσοχή: Υπάρχουν εικόνες που μπορεί να ενοχλήσουν



Συνήθως, αποφεύγουμε να αναδημοσιεύουμε ή/και να σχολιάζουμε εικόνες και βίντεο που αφορούν κακοποιήσεις ζώων. Άλλωστε, η υπερπροβολή που παίρνουν τέτοια ζητήματα μέσα από τα διάφορα social media είναι τόσο μεγάλη, σε σημείο που θεωρούμε ότι τελικά χάνεται λίγο το νόημα, λόγω κυρίως κάποιων αντιδράσεων και λεκτικών επιθέσεων ένθεν και ένθεν.

Παρόλα αυτά, κι εκεί που νομίζεις ότι τα είδες όλα, περνά από το timeline σου η πιο κάτω ανάρτηση και νιώθεις ένα σφίξιμο περίεργο.

«Πόσο άρρωστος μπορεί να είναι κάποιος;», σκέφτεσαι, αλλά δεν το εκφράζεις. Απλώς το σκέφτεσαι, γιατι σου μοιάζει αδιανόητο ότι υπάρχουν άτομα που κρύβουν τόσο μίσος και κακία μέσα τους.

Η σελίδα «PAWS - Protecting Animals Without Shelter», ανέβασε χθες, Κυριακή, 14 Ιανουαρίου, 7 φωτογραφίες ενός κακοποιημένου γάτου ο οποίος έφτασε στα χέρια τους μετά από ένα τηλεφώνημα που έλαβαν.

Ο γάτος βρέθηκε στην περιοχή Αγίου Ελευθερίου, στα Λατσιά, κλεισμένος μέσα σε μία βαλίτσα, πεταμένος στα σκουπίδια, και πυροβολημένος δύο φορές, η μία στο μέτωπο.

Όπως αναφέρουν οι διαχειριστές της σελίδας, ο πυροβολισμός δεν φαίνεται να ήταν τυχαίος, ούτε από μακρινή απόσταση. «Κάποιος πήρε τον γάτο, τον βασάνισε, τον πυροβόλησε, τον έκλεισε στη βαλίτσα και τον άφησε να πεθάνει! Είναι στον κτηνίατρο και παλεύει για τη ζωή του, αλλά είναι πολύ δύσκολο να επιβιώσει», σημείωναν αρχικά στο σχόλιο τους οι διαχειριστές.

Οι υπεύθυνοι ζητούν από τον οποιοδήποτε είδε ή γνωρίζει κάτι για το περιστατικό να επικοινωνήσει μαζί τους, ούτως ώστε να δοθεί τέλος στην ατιμωρησία.

Τελευταία ενημέρωση: το τελευταίο update στο post αναφέρει ότι «ο γατούλης δυστυχώς δεν άντεξε, πέθανε πριν από λίγο. Το σώμα του θα μεταφερθεί στις κτηνιατρικές για νεκροψία. Προσφέρεται αμοιβή €1000 ευρώ σε οποίον έχει πληροφορίες για το περιστατικό, με αποδείξεις και κατάθεση».

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ