Οι TOP 3 ειδήσεις της ημέρας [στις 10:00 ακριβώς]

Η απόφαση του Ντόναλτ Τραμπ για αποχώρηση από τη διεθνή συμφωνία για το πυρηνικό εργοστάσιο του Ιράν, η πρόκριση της Ελένης Φουρέιρα στον τελικό της Eurovision και η επεισοδιακή σύλληψη του καταζητούμενου από την αστυνομία Ηλία Μούζου

 


Article featured image
Article featured image

Αυτές είναι μέχρι στιγμής (ώρα 10:00) οι 3 σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας –Τετάρτη 9 Μαΐου 2018- όπως τις είδε η CITY.



 

Έκανε και πάλι το θαύμα του ο Ντόναλτ Τράμπ

Image result for τραμπ ιραν

Χαρακτηρίζοντας τη διεθνή συμφωνία για το πυρηνικό οπλοστάσιο στο Ιράν, ως καταστροφική, έβγαλε τις ΗΠΑ από το σχέδιο προκαλώντας πανικό σε Ε.Ε, Ρωσία και Κίνα. Μαζί με την απόφαση για αποχώρηση, η ΗΠΑ επανάφεραν στο ύψιστο επίπεδο των οικονομικών κυρώσεων σε βάρος της Τεχεράνης, κάτι που προκάλεσε την οργή του Ιρανού Προέδρου Χασάν Ροχανί ο οποίος χαρακτήρισε την απόφαση του Αμερικανού Προέδρου «ψυχολογικό πόλεμο» τον οποίο όμως δεν πρόκειται να κερδίσει. Σε τηλεοπτικό διάγγελμα, ανακοίνωσε πως το Ιράν παραμένει στην πυρηνική συμφωνία, ακόμα και χωρίς τη συμμετοχή των ΗΠΑ και πως αρχίζει συνομιλίες με την Ε.Ε., τη Ρωσία και την  Κίνα.



 

Η Φουρέιρα έβαλε Fuego στη σκηνή της Eurovision και σάρωσε

Image result for fuego eurovision 2018

Μπορεί να εμφανίστηκε τελευταία επί σκηνής, ωστόσο  η σκηνική παρουσία – φωτιά της Ελένης Φουρέιρα φάνηκε να παρασέρνει τους φαν του θεσμού οι οποίοι της έδωσαν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού. Το Fuego με την Φουρέιρα εμφανίστηκαν στη 19η θέση, με ένα άκρως εντυπωσιακό και αισθησιακό χορευτικό και με σέξι εμφάνιση, όπως αυτές που μας έχει συνηθίσει άλλωστε η Ελληνίδα τραγουδίστρια. Η Ελλάδα με την Γιάννα Τερζή και το «Όνειρό μου», παρά την πολύ αξιοπρεπή της εμφάνιση δεν κατάφερε να περάσει στον τελικό του διαγωνισμού, αφήνοντας εκτός τελικού την Ελλάδα έπειτα από πολλά χρόνια.





 

Η καταδίωξη και η σύλληψη του Ηλία Μούζου που θύμιζε Far West 

Αν οι αστυνομικοί ήταν έφιπποι τότε σίγουρα τα σκηνικό που εκτυλίχθηκε χθες στην ορεινή Λεμεσό θα μπορούσε να γίνει ταινία. Έπειτα από τρεις ημέρες αναζητήσεων, συνελήφθη τελικά χθες το μεσημέρι ο καταζητούμενος για απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού Ηλίας Μούζος, σε χωριό της επαρχίας Λεμεσού.  Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της Αστυνομίας, ο Μούζος, ο οποίος οδηγούσε στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών με προορισμό εξοχική κατοικία στο χωριό Καπηλειό, όπου και κρυβόταν, δεν σταμάτησε σε τροχονομικό έλεγχο της Αστυνομίας με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη και να συλληφθεί λίγο μετά, και αφού είχε συγκρουστεί μετωπικά με διερχόμενα οχήματα πολιτών. Μετά τη σύλληψή του, ο κατηγορούμενος φάνηκε να συνεργάζεται πλήρως με τις Αρχές, υποδεικνύοντας που έκρυβε τον οπλικό εξοπλισμό του και πού κρυβόταν ο ίδιος.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ