Έκλεισε εισιτήρια για Πορτογαλία μόνο που η αεροπορική εταιρία είχε άλλα σχέδια

Μια υπέροχη ταξιδιωτική εμπειρία 25 ολόκληρων λεπτών.

 


Article featured image
Article featured image

Αυτή την εμπειρία είχε την ευκαιρία να βιώσει μία κοπέλα από τη Γλασκόβη, η οποία αποφάσισε να κάνει έκπληξη στο αγόρι της, ο οποίος εργάζεται στη Λισαβόνα, που έκλεινε τα 30α γενέθλιά του.

Έκλεισε, λοιπόν, από τον περασμένο Ιανουάριο εισιτήρια για την Πορτογαλία και λίγο πριν έρθει η ώρα να αναχωρήσει έλαβε μήνυμα από την εταιρεία ότι άλλαξε το πρόγραμμα και η επιστροφή της θα γινόταν λίγο πιο γρήγορα.

 

Μία γυναίκα έμεινε με τα εισιτήρια στο χέρι, αφού η αεροπορική άλλαξε το πρόγραμμα και της χάρισε 25 λεπτά διακοπών! (pic)



Μόνο που η αλλαγή αυτή στο πρόγραμμα έλεγε ότι θα προσγειωνόταν στη Λισαβόνα από Γλασκόβη στις 20:30 και ακολούθως θα αναχωρούσε από τη Λισαβόνα στις 20:55. Της χάρισαν δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ, 25 λεπτά διακοπών. «Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα στο μήνυμα! Έβαλα κι έναν συνάδελφό μου να το διαβάσει! Είχα σχεδιάσει τόσο καιρό αυτό το ταξίδι και πλήρωσα ακριβά τα εισιτήρια. Πίστευα πως είχε γίνει κάποιο λάθος, πως ήταν κάποιο αστείο. Όταν γύρισα σπίτι δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω».

 

 

Με πληροφορίες από gazzetta.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ