H PPD κατακτά το βραβείο «Diageo Partner of the Year» για 3η φορά

Νέες διακρίσεις του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης εκτός συνόρων.

 


Article featured image
Article featured image

Οι διακρίσεις για τον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης συνεχίζονται και εκτός συνόρων, με την Φώτος Φωτιάδης Διανομείς (PPD) να ξεχωρίζει στο φετινό Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της Diageo, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, αποσπώντας μάλιστα για 3η φορά το κορυφαίο βραβείο «Partner of the Year».

Συγκεκριμένα, η εταιρεία του Ομίλου PPD Romania κατόρθωσε να διακριθεί ανάμεσα σε 32 αγορές της Ευρώπης, κερδίζοντας την υπέρτατη διάκριση του Partner of the Year, καθώς επίσης και το βραβείο στην κατηγορία Best Performance in Premium Core για το γνωστό ουίσκι J&B  για 2η φορά τα τελευταία τρία χρόνια.

 



Κατά τη λαμπρή τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κίεβο, ο General Manager Europe Partner Markets της Diageo κ. Renato Juric, αφού συνεχάρη τον Όμιλο και την PPD Romania για την μεγάλη αυτή επιτυχία, υπογράμμισε ότι «Η αναγνώριση αυτή έρχεται να επιβραβεύσει την εντυπωσιακή και σταθερά ανοδική πορεία της PPD Romania, η οποία την καθιστά αδιαμφισβήτητα τον ηγέτη στην αγορά της Ρουμανίας, καθώς επίσης και τις εξαιρετικές επιδόσεις ανάπτυξης της που φθάνουν το 24% κατά το 2018, κερδίζοντας σημαντικό μερίδιο σε στρατηγικές μας μάρκες». Παράλληλα, ο κύριος Juric αναφέρθηκε στις αξιόλογες επενδύσεις της PPD στο ανθρώπινο δυναμικό, την οργανωτική δομή και τα συστήματα της εταιρείας, καθώς και την δίψα που επιδεικνύει για ανάπτυξη, τον επαγγελματισμό και την κουλτούρα υψηλής απόδοσης.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου και της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς κ. Αλέξης Φωτιάδης ανέφερε: «Στα σχεδόν είκοσι χρόνια συνεργασίας μας με την Diageo, έχουμε τιμηθεί με το υπέρτατο αυτό βραβείο στην Κύπρο, την Κροατία και τώρα στη Ρουμανία. Αυτή η τιμή μας ωθεί να στοχεύσουμε ακόμα ψηλότερα, πάντα βασισμένοι στις αρχές και τις αξίες, στις οποίες έχει κτιστεί και μεγαλώσει αυτός ο Όμιλος. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα της PPD Romania, καθώς για ακόμα μια φορά, μας έκανε ιδιαίτερα περήφανους όλους εμάς στον Όμιλο Φώτος Φωτιάδης».

Η Diageo είναι η κορυφαία εταιρεία παραγωγής αλκοολούχων ποτών στον κόσμο με ηγετικές μάρκες όπως Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Bailey’s, Gordon’s, Captain Morgan, Guinness και πολλές άλλες.

Η Φώτος Φωτιάδης Διανομείς είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Diageo σε 4 συνολικά χώρες. Την Κύπρο, τη Ρουμανία, την Κροατία και τη Σλοβενία.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ