Φοράμε και φέτος τη μπλε μυτούλα

Μεγάλη εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης του Οργανισμού Hope For Children CRC Policy Center.

 


Article featured image
Article featured image

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού, η οποία γιορτάζεται στις 20 Νοεμβρίου, ο Οργανισμός Hope For Children CRC Policy Center πραγματοποιεί για δεύτερη συνεχή χρονιά την εκστρατεία «CHOOSE HOPE».

Η εκστρατεία αποσκοπεί στην ενημέρωση του κοινού και οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού για τη στήριξη των δράσεων του που επικεντρώνονται στην προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών και έχει ως κεντρικό στοιχείο τις μπλε μυτούλες που συμβολίζουν την ελπίδα και την ευαισθησία προς τα παιδιά.

Με μια απλή χειρονομία αγάπης, φορώντας μια μπλε μυτούλα, ο καθένας από εμάς μπορεί να γίνει φορέας και πολλαπλασιαστής του μηνύματος «CHOOSE HOPE».

Παράλληλα, γίνεται αρωγός στην προσπάθεια του Hope for Children CRC Policy Center να συνεχίσει να παρέχει στήριξη σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως θρησκευτικού, πολιτιστικού ή άλλου υποβάθρου και να συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κοινωνικά μη προνομιούχων παιδιών.

Η εκστρατεία, που πραγματοποιείται με τη στήριξη των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Διαχρονικού Χορηγού του «Hope For Children CRC Policy Center και της Action Global Communications, θα διαρκέσει μέχρι και τις 16 Δεκεμβρίου.

Οι μπλε μυτούλες διατίθενται στα ταμεία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και σε άλλες προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Hope for Children, στη συμβολική τιμή των €2.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να αναρτήσουν επίσης τη φωτογραφία τους στα social media, χρησιμοποιώντας το hashtag #ChooseHopeCy ενισχύοντας περαιτέρω το μήνυμα της εκστρατείας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ