Γεύσεις από Ινδία στο Aphrodite Hills

Article featured image
Article featured image

Το Gate to India, το νέο εστιατόριο του Aphrodite Hills Resort, μας ταξιδεύει στη μαγευτική και εξωτική Ινδία προσφέροντάς μας γεύσεις αυθεντικές.

Το εστιατόριο «Gate to India» ή αλλιώς «Πύλες προς την Ινδία» προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία, σερβίροντας πρωτοποριακή Ινδική κουζίνα σε ένα κομψό και μοντέρνο περιβάλλον, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του Village Square στο Aphrodite Hills Resort.

Κάθε πιάτο που σερβίρει προέρχεται από υψηλής ποιότητας συστατικά, εξασφαλίζοντας το υψηλότερο επίπεδο φρεσκάδας. Τα πεντανόστιμα ινδικά πιάτα φτιαγμένα σύμφωνα με το γούστο του καθενός, είναι ιδανικά για όλους όσοι ψάχνουν να δοκιμάσουν νόστιμα κάρι ή ψητές γαστρονομικές απολαύσεις «Tandoori»  κατευθείαν από το πήλινο φούρνο.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο Ινδικό εστιατόριο, που τιμά μια σειρά από διαφορετικές παραδόσεις μαγειρέματος, παρουσιασμένες με τον πιο μοναδικό και δημιουργικό τρόπο. Η ζεστή και ευγενική φιλοξενία του προσωπικού, σε συνδυασμό με την κομψή διακόσμηση του εστιατορίου συμβάλλουν σε μια καθολικά αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία και εγγυάται να σας κάνει να δοκιμάσετε και να απολαύσετε όλο και περισσότερες επιλογές από το μενού.

Επιβιβαστείτε σε ένα συναρπαστικό γαστρονομικό ταξίδι και απολαύστε τις καλύτερες γεύσεις της τοπικής Ινδικής κουζίνας, που παρουσιάζονται σε ένα αναζωογονητικά μοντέρνο στυλ στο εστιατόριο «Gate to India» («Πύλες προς την Ινδία»).

Το εστιατόριο θα λειτουργεί από Ιούνιο μέχρι Οκτώβριο.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ