Οι πέντε λόγοι που δεv θέλει να σου κάνει στοματικό

Article featured image
Article featured image

Μην το θεωρείς δεδομένο. Οι γυναίκες αν δεν θέλουν να κάνουν κάτι, δεν πρόκειται να υποχωρήσουν επειδή θα σε… λυπηθούν.

Αν βλέπεις πως η σύντροφός σου αποφεύγει να κατέβει χαμηλά, πιθανώς κάτι δεν κάνεις σωστά.

Κι αυτό στο λέμε με σιγουριά, καθώς στο μεγαλύτερο ποσοστό τους οι γυναίκες λατρεύουν το στοματικό όσο κι εσύ.

Ωστόσο, κάποιες φορές, ακόμα και οι γυναίκες στις οποίες αρέσει να το κάνουν στον σύντροφό τους, αρνούνται να μπουν σε αυτήν τη διαδικασία.

Οι λόγοι; Πολλοί και διάφοροι. Σε κάθε περίπτωση όμως, το λάθος είναι δικό σου.

Της δείχνεις ότι δεν το χαίρεσαι

Κάθεσαι αραχτός και ανέκφραστος και την αφήνεις να κάνει εκείνη όλη την δουλειά. Εκείνη το εκλαμβάνει ως απόρριψη από τη μεριά σου και πιστεύει ότι κάτι δεν κάνει σωστά και δεν πετυχαίνει την ικανοποίησή σου. Μην περιμένεις λοιπόν να ξαναμπεί σε αυτήν την διαδικασία.

Την πιέζεις ακόμα και όταν δεν έχει όρεξη

Όχι, δεν είναι όλες οι ώρες ίδιες και όσο και να της αρέσει το συγκεκριμένο σπορ, κάποιες στιγμές δεν έχει όρεξη να το κάνει. Με το να της το ζητάς επίμονα το μόνο που θα καταφέρεις είναι να της προκαλέσεις νεύρα και να την κάνεις σαν μη θέλει να ενδώσει ξανά. Τουλάχιστον όχι σύντομα.

Την κάνεις να νιώθει υποχρεωμένη

Όχι, δεν είναι υποχρεωμένη. Χάρη σου κάνει. Μπορεί να το χαίρεται κι εκείνη πάρα πολύ αλλά αυτός που έχει το πάνω χέρι και το ζει στο έπακρο είσαι εσύ. Σταμάτα λοιπόν να το ζητάς λες και αν δεν το κάνει θα την δέσεις σε ένα δέντρο και θα την μαστιγώσεις γιατί σε λίγο θα το βλέπεις με τα… κυάλια.

Την σπρώχνεις και της στερείς τον έλεγχο

Όσο και να της αρέσει να της δείχνεις τον δρόμο, η υπερβολή δεν βοηθάει. Με το να την σπρώχνεις και να μην την αφήνεις να αναπνεύσει την κάνεις να νιώθει ότι δε σε ενδιαφέρει η δική της ικανοποίηση. Η γυναίκες χαίρονται να σου κάνουν στοματικό όσο και εσύ που το λαμβάνεις, γι’ αυτό φρόντισε να μην την κάνεις να νιώθει υποχείριο.

Ξέρει ότι δεν θα της το ανταποδώσεις

Εντάξει, δεν λέμε κάθε φορά να το πηγαίνετε «μία σου και μία μου», αλλά καταλαβαίνεις πως δεν είναι λογικό να απαιτείς κάτι για το οποίο εσύ ποτέ δεν είσαι διαθέσιμος. Θα κουραστεί, θα βαρεθεί και θα σταματήσει να ασχολείται μαζί σου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ