Όταν λέμε «Beautyworks by Evelyn on you»...

Article featured image
Article featured image

Φανταστείτε έναν καλαίσθητο και περίκομψο χώρο, όπου προσφέρονται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες κομμωτηρίου, ινστιτούτου αισθητικής και γυμναστηρίου.

Ένας μοντέρνος και άνετος χώρος, που το εξειδικευμένο προσωπικό του θα φροντίζει με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, την εξωτερική και την εσωτερική εικόνα των πελατών.

Αν όσα φανταστήκατε είναι ότι ονειρεύεστε, το Beautyworks by Evelyn on you, σας προσφέρει την ευκαιρία να γίνετε μέλος αυτού του υπέροχου κόσμου ομορφιάς για να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες του χωρίς περιορισμούς και περιττά έξοδα. Κι αυτό, χάρη σ’ ένα προνομιακό και συμφέρων συνδρομητικό σχέδιο, διαμορφωμένο ειδικά για privilege members!

 



Με τη νέα υπηρεσία συνδρομής του Beautyworks by Evelyn on you θα μπορείτε να απολαμβάνετε υπηρεσίες κομμωτικής, αισθητικής και γυμναστηρίου όσες φορές το επιθυμείτε και χωρίς να πληρώνετε σε κάθε σας επίσκεψη, αφού όλες οι υπηρεσίες θα είναι στη διάθεσή σας μέσω ενός συνδρομητικού εξαμηνιαίου πακέτου.

Η συνδρομή προσφέρεται σε εξαμηνιαία βάση σε ένα πολύ ελκυστικό πακέτο που θα μπορείτε να επισκέπτεστε το Beautyworks by Evelyn on you όποτε και όσες φορές το θελήσετε, καθημερινά από τις 10.00 μέχρι τις 19.00 (εκτός Πέμπτης και Κυριακής) και το Σάββατο από τις 10.00 μέχρι τις 17.00. 

Θα έχετε επίσης την ευχέρεια να αγοράζετε τα προϊόντα του καταστήματος με έκπτωση 20%.

Γίνετε μέλη στο Beautyworks by Evelyn on you και ξεγνοιάστε μια για πάντα!

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ