Η Cate Blanchett ως κακιά μητριά [στη νέα εκδοχή της Cinderella]

Article featured image
Article featured image

Η Cinderella ένα από τα πιο αγαπημένα μας παραμύθια, ξαναζωντανεύει μέσα από το στούντιο της Disney και υπόσχεται αρκετή συγκίνηση. Ο «αιώνιος» αγώνας της ηρωίδας να ανακτήσει την παλιά της θέση στην καθημερινότητά της, έρχεται ξανά μέσα στο 2015 με ένα εκπληκτικό καστ ηθοποιών.

Μετά τον θάνατο της αγαπημένης της μητέρας, η Ella θα βιώσει την σκληρότητα του κόσμου, όταν ο πατέρας της θα αποφασίσει να ξαναπαντρευτεί. Η μητριά της, είναι μια πολύ δύσκολη φιγούρα, που θα της στερήσει την συμπάθεια και αγάπη που δικαιούται, ειδικά μετά τον θάνατο του πατέρα της. Η Ella σύντομα θα νιώσει αποξενωμένη από την καινούργια της οικογένεια, αφού οι καινούργιες αδερφές της την σχολιάζουν, την έχουν πλέον για υπηρέτρια και την ονομάζουν Cinderella. Η Ella περνάει μια από τις πιο βάναυσες περιόδους της ζωής της και θα νιώσει λίγη αγάπη μόνο όταν θα γνωρίσει τυχαία στο δάσος, έναν όμορφο νέο που τυχαίνει να είναι πρίγκιπας και θα υπάρξει αμέσως χημεία μεταξύ τους. Χωρίς να ξέρει τη θέση του νέου, η Ella θα δει σύντομα ότι ο ίδιος έχει καλέσει όλη την οικογένεια σε έναν χορό και θα κάνει τα πάντα για να τον συναντήσει. Η συνέχεια θέτει τον ανταγωνισμό, την αγωνία και την αγάπη στο προσκήνιο της ιστορίας.

Στην νέα ταινία την κακιά μητριά ενσαρκώσει η εξαιρετική Cate Blanchett, ενώ η καταξιωμένη Helena Bonham Carter γίνεται η νεράιδα μεγάλης ηλικίας που θα βοηθήσει την Cinderella να πάει στο χορό. Ο ευγενικός και γοητευτικός πρίγκιπας είναι ο Richard Madden, ενώ την πρωταγωνίστρια ενσαρκώνει η Lily James που συναντάμε στην τηλεοπτική σειρά εποχής Downtown Abbey. Επίσης ξεχωρίζει η Holliday Grainger από το τηλεοπτικό «The Borgias», ως μια από τις ειρωνικές αδερφές της Cinderella.

Στην ταινία θα συναντήσουμε επίσης τους Stellan Skarsgard and Derek Jacobi. Το σενάριο υπογράφει ο Chris Weitz (“The Golden Compass”), ενώ πίσω από τις κάμερες συναντάμε τον Kenneth Branagh (“Harry Potter and the Chamber of Secrets”, “Thor”, “My Week with Marilyn”).

Μάθε περισσότερα στο Time Out Cyprus.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ