Δες το νέο Sigmalive

Article featured image
Article featured image

Λευκωσία, 10 Οκτωβρίου 2014.

Στο διαδικτυακό «αέρα» βρίσκεται από σήμερα το ανανεωμένο responsive sigmalive.com. Το νέο design της μεγαλύτερης, σε επισκεψιμότητα, ενημερωτικής ιστοσελίδας του τόπου μας, θα βρίσκεται online υπό δοκιμαστική (beta) μορφή για τις επόμενες δύο βδομάδες, παράλληλα με την κλασική του μορφή μέχρι να γίνει η τελική μετάβαση στο νέο σχεδιαστικό περιβάλλον.

 

Το νέο design του Sigmalive είναι μία εξέλιξη του περιβάλλοντος, το οποίο γνωρίζουν ήδη οι χρήστες του, έτσι ώστε να διατηρηθεί η αίσθηση της οικειότητας στην πλοήγηση. Αφαιρέθηκε όλος το περιττός σχεδιαστικός «θόρυβος» και δημιουργήθηκε μια νέα, καθαρή, λειτουργική εμπειρία.

Στο σχεδιασμό του νέου Sigmalive προστέθηκαν καινοτόμα στοιχεία που μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο πλοήγησης, όπως το νέο, responsive design ανάλογα με τη συσκευή από την οποία γίνεται η επίσκεψη, αλλά και η λωρίδα ζωντανής μετάδοσης (live streaming) που παραπέμπει κατευθείαν στα στούντιο.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται το Live Side Bar, με ζωντανή ροή των τελευταίων ειδήσεων και το Menu Button, για γρηγορότερη πρόσβαση στις κατηγορίες ειδήσεων.

Η ομάδα του Sigmalive είναι φανατικοί οπαδοί της εξέλιξης...

Εξερευνήστε το νέο περιβάλλον στο beta.sigmalive.com και στείλτε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας στο feedback@sigmalive.com, ούτως ώστε να βοηθήσετε-συνεισφέρετε στην εξέλιξη το νέο Sigmalive, στον καλύτερο δυνατό βαθμό.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ