Το αθηναϊκό Hilton μαγειρεύει κυπριακά

Article featured image
Article featured image

Και του πουλιού το γάλα θα βρείτε, αν επισκεφτείτε το εστιατόριο Βυζαντινό κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Εβδομάδας, από τις 16 έως 25 Οκτωβρίου, αφού το αγαπημένο εστιατόριο του Hilton Αθηνών επιλέγει να ταΐσει τους πελάτες του με εδέσματα από το νησί μας.

 

Η εβδομάδα θέλει γερά στομάχια αφού όσοι παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν Βαζάνια γιαχνί, λουβιά με λάχανα, πατάτες αντιναχτές, πιλάφι με ποσυρτή, ραβιόλες με χαλούμι, μουτζέντρα, ταλατούρι, φλαούνες, αρκατένα, ταβά λευκαρίτικο, αφέλια, κούπες, σεφταλιές και άλλα πολλά παραδοσιακά πιάτα από την Κύπρο.

Ο executive chef του Hilton Αθηνών Κώστας Αθανασίου σε συνεργασία με τον συνάδελφό του από το Hilton Κύπρου Στέλιο Στυλιανού θα ετοιμάσουν πάνω από 50 διαφορετικά πιάτα, τα οποία θα εναλλάσσονται καθημερινά, προκειμένου να σας μυήσουν σε παραδοσιακές γεύσεις από τη Μεγαλόνησο.

Μην παραλείψετε να δοκιμάστε και τα κυπριακά γλυκά: δάκτυλα, σουτζούκος, κυπριακός χαλβάς, αναρότουρτα, πίτα της Σάτζιης, πουρέκια με αναρή, μαχαλεπί κ.α.

 Η τιμή του μπουφέ είναι €38 το άτομο. Με κάθε κατανάλωση αξίας €40 δικαιούστε μία δωρεάν θέση πάρκινγκ εντός του ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο εστιατόριο.

 Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 210 7281400.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ