Ο ξυλοδαρμός της ερωμένης από απατημένες γυναίκες στην Κίνα [προσοχή: σκληρές εικόνες]

Article featured image
Article featured image

Ανατριχίλα προκαλούν εικόνες που μας έρχονται από κεντρικό δρόμο της πόλης Puyang στην Κίνα και απεικονίζουν τη βιαίοτητα με την οποία μια ομάδα γυναικών τιμωρεί την ερωμένη του συζύγου μιας εξ αυτών.

 

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε πολυσύχναστο και κεντρικό εμπορικό δρόμο στην κινεζική πόλη Puyang, όπου η 38χρονη Λιν Γιάο Λι δέχθηκε βίαιη επίθεση εξαγριωμένων γυναικών, οι οποίες τη χτυπούσαν με μανία και τη ξεγύμνωσαν σκίζοντας της τα ρούχα, μπροστά στα απαθή βλέμματα των περαστικών.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Daily Mail, οι περαστικοί σε τέτοιες περιπτώσεις, παρά τις κραυγές του θύματος, δεν επεμβαίνουν, καθώς θεωρείται «ζήτημα τιμής» και το θύμα δεν δικαιούται βοήθεια, εφόσον έχει ερωτική επαφή με τον σύζυγο μιας εκ των επιτιθέμενων.

Πρόκειται για την τελευταία χρονικά από μια σειρά παρόμοιων επιθέσεων που έχουν λάβει χώρα πρόσφατα στην Κίνα.

Σύμφωνα με καταγγελίες, το φαινόμενο τείνει να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις τον τελευταίο καιρό, αφού στην Κίνα υπάρχει η αντίληψη πως η ερωμένη προκαλεί τον άνδρα προς την απιστία.

Μόνο ένας από τους περαστικούς βρέθηκε να βοηθήσει την 38χρονη, ο Γιουν Φενγκ, ο οποίος δήλωσε στο τοπικό κανάλι πως «τέτοιου είδους επιθέσεις αρχίζουν να θεωρούνται κάτι το φυσιολογικό. Θυμωμένες σύζυγοι και φιλενάδες παίρνουν την εκδίκησή τους για την απιστία του συζύγου ή του συντρόφου τους με το να επιτίθενται στην άλλη γυναίκα».

«Οι περαστικοί δεν επιθυμούν να εμπλέκονται γιατί θεωρούν ότι πρόκειται για ζήτημα τιμής», πρόσθεσε ο 30χρονος Φενγκ.



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ