Μάζεψαν 5,5 τόνους σκουπίδια από τη Φιλοσοφική

Article featured image
Article featured image

Τάξη στο χάος που επικρατούσε στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών τους τελευταίους 6 μήνες, έβαλαν με τον καθαρισμό που ολοκλήρωσαν τα συνεργεία του δήμου Αθηναίων.

 

Από τις εγκαταστάσεις της σχολής στην Πανεπιστημιούπολη, απομακρύνθηκαν συνολικά 5,5 τόνοι σκουπίδια με την διαδικασία που ξεκίνησε την Κυριακή και ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα.

Οι εικόνες ντροπής της Φιλοσοφικής προέκυψαν όταν πριν από έξι μήνες τέθηκαν σε διαθεσιμότητα οι υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη είναι ο ανοιχτός διαγωνισμός για την επιλογή της υπηρεσίας που θα αναλάβει την καθαριότητα του Ιδρύματος. Μέχρι να γίνει αυτό, οι πρυτανικές Αρχές μπορούν να προσφύγουν σε απευθείας αναθέσεις, με τη σύμφωνη γνώμη του Συμβουλίου Ιδρύματος του ΕΚΠΑ, που συνεδρίασε την Παρασκευή.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Βατικανό: Η δομή και το μέγεθος της οικονομικής του δύναμης

Article featured image

Το Swedish Death Cleaning και η τέχνη του ξεκαθαρίσματος

Article featured image

Ποια είναι η «κόκκινη λίστα» με τις πιο επικίνδυνες χώρες