Σεξομολογήσεις #87: Κάθε φορά που ήταν νυχτέρι...

Article featured image
Article featured image

Tipster hi! Είμαι εντελώς απελπισμένη, μπορεί να έχεις ξανακούσει χιλιάδες φορές αυτή την περίπτωση όμως εγώ θα σου την ξαναθυμίσω. Είμαι νοσηλεύτρια και εδούλευα σε κάποιο νοσηλευτήριο για περίπου 5 μήνες όπου εκεί γνώρισα τους συναδέλφους μου (εγώ 23 και εκείνοι 25, όλοι τους χαρτωμένοι). Μετά βρήκα αλλού δουλειά και έφυγα από εκεί. Στην εβδομάδα, αφού έφυγα, ένα παιδί από εκεί με έπιασε τηλ για να βγούμε και εγώ επήα. Σημείωσε ότι ήταν σε σχέση/χαρτωμένος και ενόμιζα θα έρκετουν και η χαρτωμένη του μαζί του, όμως όχι τελικά…  Εμένα, για να πω την αλήθεια δεν επέρασε τίποτε που τον νου μου (ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι μεταξύ μας δηλαδή). Μετά από αυτό, κάθε φορά που ήταν νυχτέρι δουλειά, μόνος του, έπιανε με τηλέφωνο για να πηέννω και εγώ επήεννα φυσικά (όπως την πελλή). Anyway, εγώ ερωτεύτηκα τον παράφορα λαλώ σου. Και για να μην σου τα πολυλογώ, ούλλο το καλοκαίρι εφάμεν το τζιμέσα. Ηξέραμε ότι η8έλαμε ο ένας τον άλλον όμως δεν το παραδεχόμασταν. Στην αρχή εμένα δεν με πείραζε το ότι ήταν με άλλη μετά όμως έγινα λίγο πιεστική και έλεα του να την χωρίσει, ενώ ταυτόχρονα το εμάθαν ένας-δύο από την δουλειά. Έτσι ξαφνικά τούτος άρκεψε και έκοφκε που μένα, δεν μου απάνταν το τηλ και όταν τελικά μου το απάνταν, εθύμωννε και δεν με άφηνε να πάω στη δουλεία του. Μια νύχτα που μου είπε να μεν πάω, εγώ επήα χωρίς να του το πω γιατί ήθελα να μάθω τι έπαθε έτσι ξαφνικά. Και είπε μου ότι έμα8ε τα ούλλα η χαρτωμένη του και ότι δεν ήθελε να χωρίσει ποτέ που τζιήνη και σημείωσε ότι επέταξε με έξω και εκλείδωσε την πόρτα να μεν μπω μέσα. Τι να κάμω αφού επέλλανα πάνω του;

Δήμ.

 

Αγαπητή μου,

Αφού δεν σε θέλει και έπαιζε μαζί σου γιατί ακόμα τον θέλεις; Με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα. Ούτε παλουζέ δεν φτιάχνεις, πόσω μάλλον σχέση.

Μην απελπίζεσαι και μην λυπάσαι που λέει και το τραγούδι. Είσαι μόλις 23. Σβήσε το κινητό του από το τηλέφωνό σου και φυσικά μην ξαναπατήσεις στη δουλειά του. Πρώτον, από τα πολλά ξενύχτια θα κάνεις όχι απλά το πόδι της χήνας αλλά ολόκληρη τη χήνα και τα χηνάκια στο μάτι σου! Δεύτερον, σε φτύνει και κολλάς; Είναι ξεπερασμένο αγαπημένη μου αυτό. Όταν σε φτύνουν, φτύνεις πίσω. Έτσι μόνο θα κολλήσει αυτός. Αλλά εσύ δεν θέλεις να ξανακολλήσεις, θέλεις να προχωρήσεις, να βρεις ένα παλικάρι που δεν θα ανήκει σε καμιά άλλη παρά μόνο σε σένα.

Αυτά και κοίτα και λίγο τη δουλειά σου άσε τα γκομενικά και πάρ’ το πιο χαλαρά.

 

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ