Από το βυθό και την Google, στη σκηνή του TEDxUniversityofNicosia

Article featured image
Article featured image

Το TEDxUniversityofNicosia υποδέχεται τον Νάσο Ζερβόπουλο, τον υποβρύχιο κινηματογραφιστή που εξερευνά τον θαλάσσιο βυθό και μας προκαλεί να κοιτάξουμε βαθύτερα.

 

Ο Νάσος μοιράζεται μαζί μας την πηγή έμπνευσής του από το βάθος και πώς μέσα σε αυτό έμαθε να δημιουργεί μαγικές περιγραφές του κόσμου των θαλασσινών βυθών αλλά και να εξερευνά τα ανθρώπινα όρια.

Ο Νάσος άρχισε να ασχολείται με την κατάδυση  το 1997. Το 2002 έγινε divemaster ενώ λίγο αργότερα έγινε εκπαιδευτής καταδύσεων. Έχει κάνει καταδύσεις σε διάφορα μέρη του κόσμου, περισσότερο όμως στην Ταϊλάνδη και στη Λευκάδα.

Ο Νάσος είναι επίσης υποβρύχιος φωτογράφος (PADI & SDI) και τεχνικός δύτης. Είναι προσοντούχος Advanced Nitrox Diving (TDI), Decompression Procedures Diving (TDI), εκπαιδευτής Trimix, ιστιοσανίδας (RYA) και  Emergency First Response Instructor.

Έχει στο ενεργητικό του δέκα έργα υποβρύχιου κινηματογράφου από τα οποία ένα φέρει τη δική του υπογραφή ως σκηνοθέτης.

 



Στο TEDxUniversityofNicosia θα μιλήσει και ο Στέφανος Λουκάκος από την Google, τον οργανισμό που έχει εκτοξεύσει τον κόσμο στην ψηφιακή εποχή και μας μιλά για τις προοπτικές της τεχνολογίας στη ζωή μας.

Στις 15 Νοεμβρίου στο TEDxUnic, ένα μεγάλο γεγονός για τη χώρα μας, ο Στέφανος Λουκάκος, Country Director Google Greece, μας μιλά για το πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τη δυναμική και τις προοπτικές των ψηφιακών τεχνολογιών στην καθημερινή ζωή αλλά και πώς μπορούμε να λειτουργούμε δημιουργικά στην κοινωνία της ψηφιακής πληροφορίας

Για όλες τις εξελίξεις και τα νέα για το TEDxUnic πατήστε εδώ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ