Η αλήθεια του ενός απαντά στην απορία του άλλου [στην is not gallery]

Article featured image
Article featured image

Η Αυγή Λίλλη, ο Ευαγόρας Ξυδάς, η Άννα Φωτιάδου και ο Σταύρος Μακρής παρουσιάζουν τη δουλειά τους στην is not gallery, από τις 5 Νοεμβρίου, σε μια ομαδική έκθεση με τίτλο «corpoριάλιτι (παραλλαγές πάνω στο ίδιο θέμα)».

 

Η αλήθεια είναι ο προορισμός. Είναι όμως και ο δρόμος, αδιάκοπος και συνεχής, κουραστικός και ίσως μαγευτικός. Η αλήθεια είναι οντότητα η οποία είναι παντού και δεν είναι πουθενά, είναι η αλήθεια του ενός και του κανενός. Και τι βρίσκεται τελικά στο τέλος του δρόμου; Υπάρχει η αλήθεια; Στο τέρμα μόνο ή παντού; Ή πουθενά εν τέλει; Η αλήθεια γίνεται το σημείο συνάντησης, γέννησης και θανάτου ανθρώπων και συνειδήσεων.

Με την αλήθεια του ενός να απαντά στην απορία του άλλου και αντίστροφα δημιουργήθηκε μια αλληλεπιδραστική ιστορία λέξεων, εικόνων και ήχων των Αυγής Λίλλη (ποίηση), Ευαγόρα Ξυδά (φωτογραφία), Άννας Φωτιάδου (ζωγραφική), Σταύρου Μακρή (ηχητικός σχεδιασμός). Τα έργα συγκλίνουν και διαλέγονται απέναντι στον θεατή/αναγνώστη/ακροατή, ο οποίος ολοκληρώνει τελικά με την παρουσία του το πολυσύνθετο παζλ.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει 30 έργα τα οποία θα εκτίθενται στο χώρο υπό αυθεντικό ηχητικό σχεδιασμό.

is not gallery (Οδυσσέως 11, Λευκωσία)

Εγκαίνια: Τετάρτη 5 Νοεμβρίου, ώρα 19.30.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 16.00-20.00.

Πληρ. 22343670, www.isnotgallery.com

facebook (page & event): corpoριάλιτι (παραλλάγες πάνω στο ίδιο θέμα)


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ