Βρετανίδα παντρεύτηκε τον εαυτό της

Article featured image
Article featured image

«Οταν είπα στην οικογένειά μου και στους φίλους μου ότι σχεδίαζα να παντρευτώ τον εαυτό μου μου είπαν: «Ω, πάντα σκέφτεσαι κάτι καινούριο Γκρέις».Οι γονείς μου όμως που είναι ανοιχτόμυαλοι το είδαν με καλό μάτι. «Αν είναι για την ευτυχία σου, κάντο» μου απάντησαν.

Κάπως έτσι βρέθηκα να κάνω πρόταση γάμου στον εαυτό μου τον περασμένο Νοέμβριο, σε ένα πάρκο πίσω από το  Parliament Hill.

Είχα βαθιά επηρεαστεί από ένα τραγούδι της Bjork που το άκουσα όταν ήμουν 18 ετών και σπούδαζα τέχνη. Λεγόταν «Isobel» και έλεγε «Με λένε Ιζομπέλ, παντρεύτηκα τον εαυτό μου» και σκέφτηκα να κάνω το ίδιο.

Με αυτό τον τρόπο περιέγραψε στην εφημερίδα Guardian, η φωτογράφος στο επάγγελμα Grace Geler τον γάμο με τον εαυτό της και τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση.

Η Γκρέις αγόρασε νυφικό, δαχτυλίδι, πρόβαρε τους γαμήλιους όρκους της και παντρεύτηκε τον εαυτό της σε μια φάρμα στο Ντεβον.

Παρούσες στο γάμο ήταν οι αδελφές της και άλλοι συγγενείς και φίλοι ενώ στο τέλος της τελετής φίλησε τον εαυτό της σε ένα καθρέφτη.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ