Παιδική γιορτή στον Ζωολογικό Κήπο Λεμεσού [την ερχόμενη Κυριακή]

Article featured image
Article featured image

Ο Ζωολογικός Κήπος Λεμεσού διοργανώνει αυτή την Κυριακή 12 Οκτωβρίου, Παιδική Γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, από τις 10.00 μέχρι τις 14.00.



Κατά τη διάρκεια της παιδικής γιορτής, ο  Ζωολογικός Κήπος υπόσχεται ένα πλούσιο πρόγραμμα και πολλές εκπλήξεις για τα μικρά παιδιά που θα διαλέξουν να γιορτάσουν την Ημέρα των Ζώων εδώ.

Οι φροντιστές του Ζωολογικού Κήπου θα αναλάβουν να δείξουν στα παιδιά τα εκπαιδευτικά ταΐσματα των ζώων στους χώρους τους και θα τους πάνε περίπατο με τα φιλικά Πόνι.

Θα ακολουθήσει και face painting.

 



Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Από τις 10.30 μέχρι τις 11.30 θα πραγματοποιηθεί Διαγωνισμός Ζωγραφικής για παιδιά από 5-7, 8-11 και 12-15 χρονών, με θέμα «Ζώα υπό εξαφάνιση», αλλά και Διαγωνισμός Γνώσεων για παιδιά από 5-15 χρονών.

Από τις 10.30 μέχρι και τις 14.00 θα υπάρχει γωνιά παραμυθιών για ζώα, σε τρεις γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά και Ρωσικά.

Στις 11 θα ακολουθήσει χαιρετισμός από το Δήμαρχο Λεμεσού κ.Αντρέα Χρίστου και από το Διευθυντή του Ζωολογικού Κήπου κ. Λάμπρο Λάμπρου.

Από τις 11.00 μέχρι τις 13.00 θα μας διασκεδάζει ο ταχυδαχτυλουργός Ronald Mc Donald.

Το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα θα αρχίσει από τις 11.30 μέχρι τις 12.30 από τις σχολές IMPULSE, Limassol Theatre Art School (LTAS), Ρωσική Σχολή 'ΑΓΓΑΡΑ', Χορευτικό συγκρότημα Πολιτιστικού ομίλου Αγίας Φυλάξεως.

 

Η είσοδος για τα παιδιά είναι δωρεάν, ενώ για τους ενήλικεςείναι στα 5 ευρώ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ