Μετά το πίσω, η Καρντάσιαν μοστράρει και το μπροστά, ολόγυμνη

Μετά την... πίσω πλευρά της Κιμ Καρντάσιαν που είδαμε στο περιοδικό Paper, τώρα βλέπουμε και την μπροστά, με στόχο να «σπάσει» το internet!

 

Ήταν ιδέα της ίδιας να δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες της που τη δείχνουν γυμνή και από μπροστά όπως δήλωσε το περιοδικό, αφού δεν «έπεσε» το ίντερνετ την πρώτη φορά, είπε μήπως τα καταφέρει τη δεύτερη

Σε μία από τις φωτογραφίες η Καρντάσιαν είναι ανεβασμένη πάνω σε ξύλινο κιβώτιο. Το σώμα της είναι λαμπερό σαν να έχει αλειφτεί με λάδι, χαμογελάει και στα χέρια της κρατάει το μαύρο λαμέ φόρεμά της. Όλα μα όλα είναι στη φόρα.

Στο πάτωμα υπάρχουν τα μαύρα σατέν γάντια, το μπουκάλι της σαμπάνιας και το ποτήρι που ισορρόπησε στα οπίσθιά της για τη φωτογράφιση του εξωφύλλου!

Όπως δήλωσε ο διευθυντής του Paper, Mickey Boardman, ήταν ιδέα της ίδιας της Καρντάσιαν να τα πετάξει όλα έξω και να κάνει το εξώφυλλο με γυμνά οπίσθια. «Εμείς (σ.σ.: το περιοδικό) δεν είπαμε "ας κάνουμε ένα εξώφυλλο με τον κω... σου έξω". Εκείνη είπε πως ήταν διατεθειμένη να βγάλει τα ρούχα της και το ένα έφερε το άλλο», είπε.

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ