Πάμε για δείπνο «Beaujolais Nouveau» στο Elysium

Article featured image
Article featured image

Μια ωραία βραδιά οινογαστρονομίας επιφυλάσσει στους λάτρεις των εκλεκτών κρασιών και του καλού φαγητού το ξενοδοχείο Elysium στην Πάφο, σε συνεργασία με την κάβα La Maison du Vin, που είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας του Beaujolais Nouveau, της φημισμένης γαλλικής οινοπαραγωγής Maison du Albert Bichot.

Το οινογαστρονομικό δείπνο «Beaujolais Nouveau» που διοργανώνεται για όγδοη συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, στο ατμοσφαιρικό περιβάλλον του Elysium και το μενού με τα ευφάνταστα gourmet πιάτα, θα ετοιμάσουν οι ταλαντούχοι σεφ του ξενοδοχείου ειδικά για το δείπνο.

Στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί δεξίωση στο λόμπι του ξενοδοχείου και αμέσως μετά θα ακολουθήσει το επίσημο δείπνο με ζωντανή ψυχαγωγία.

Η τιμή έχει καθοριστεί στα €79 ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένων των κρασιών.

Σε περίπτωση που κάποιος επιθυμεί να συνδυάσει τη παρουσία του στο δείπνο με διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο, μπορεί να επωφεληθεί από την ειδική τιμή πακέτου για τη συγκεκριμένη βραδιά, επικοινωνώντας με το Τμήμα Κρατήσεων του Elysium στο 26844 444 ή μέσω e-mail στο reservations@elysium.com.cy.

RSVP μέχρι την Τρίτη 18 Νοέμβριου


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ