Κόβουν δικό τους νόμισμα οι τζιχαντιστές

Article featured image
Article featured image

Δικά του κέρματα από χρυσό, ασήμι και χαλκό, τα οποία θα χρησιμοποιούνται στα εδάφη που βρίσκονται υπό τον έλεγχο της οργάνωσης στη Συρία και το Ιράκ, ανακοίνωσε ότι θα κόψει η τζιχαντιστική οργάνωση ISIS (Ισλαμικό Κράτος).

«Αν το θέλει ο θεός, διάφορα νομίσματα θα κατασκευαστούν από χρυσό, ασήμι και χαλκό. Το τωρινό τυραννικό νομισματικό σύστημα επιβλήθηκε στους μουσουλμάνους για την καταπίεσή τους. Στόχος πλέον είναι η απελευθέρωση από την κερδοσκοπία και την σατανική οικονομική καταπίεση».

Στη φωτογραφία που ανέβασε το ISIS σε ισλαμικά σάιτ, στα νομίσματα υπάρχουν οι λέξεις «Ισλαμικό Κράτος» και «χαλιφάτο», εμφανίζονται ιερά σύμβολα του ισλάμ και γράφεται το βάρος και η αξία του κάθε νομίσματος.

Οι τζιχαντστές ελέγχουν μια περιοχή ίση με τη Βρετανία, αλλά αραιοκατοικημένη και σε μεγαλο βαθμό έρημη.

Τελευταία, με τις στοχευμένες επιδρομές, η προέλασή τους έχει αναχατιστεί. 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Ανακαλύφθηκε ένα είδος καρχαρία, άγνωστο μέχρι τώρα στην επιστήμη

Article featured image

10 κλικ από το αντίο του Λιονέλ Μέσι φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής

Article featured image

Αυτές είναι οι χώρες στις οποίες θα βρείτε τα πιο ασυνήθιστα καταλύματα