Δυο ωραία θεατρικά στο Ίδρυμα ΆΡΤος [την ίδια μέρα]

Article featured image
Article featured image

Το Θέατρο Little Muse παρουσιάζει την παράσταση «Η Αλίκη και η Χώρα των Θαυμάτων», την Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου, και ώρα 11.00, στο Ίδρυμα ΆΡΤος.

«Η Αλίκη και η Χώρα των Θαυμάτων» είναι μια μουσική προσαρμογή του κλασικού παιδικού μυθιστορήματος «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων». Σε σκηνοθεσία Torkild Lindebjerg, το έργο περιστρέφεται γύρω από το πώς ένα παιδί βρίσκει τη φωνή του ενώ αποκτά αυτοπεποίθηση μέσω της προσωπικής αναζήτησης. Το έργο αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό κρουστών, τραγουδιού και θεάτρου.

Το θέατρο έρχεται στην πόλη μας! Ο κ. Απολλώνιος είναι ένας περιπλανώμενος θιασάρχης και ανυπομονεί να ακολουθήσει και η κόρη του τα βήματά του. Όμως ο καθένας μας έχει το δικό του τραγούδι να τραγουδήσει και το δικό του άσπρο κούνελο να κυνηγήσει… μπαίνοντας μέσα στην Χώρα των Θαυμάτων η Αλίκη συναντά διάφορους περίεργους χαρακτήρες και ξεκινά το ταξίδι προς την ανακάλυψη της δικής της φωνής.

Σε αγγλικούς διαλόγους.

Εισιτήρια: 8 ευρώ (η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά κάτω των 2 χρόνων).

Το έργο είναι της Catherine Beger (πρώην συνδιευθύντρια στο Θέατρο Αντίδοτο), σε σκηνοθεσία Torkild Lindebjerg, σχεδιασμό Liene Kalpisa και παρουσιασμένο από τους ηθοποιούς Catherine Beger και Λευτέρη Μοσχοβία.





Την ίδια μέρα, στις 16.00 και πάλι στο Ίδρυμα ΆΡΤος, θα παρουσιαστεί και η παράσταση «All I Want For Christmas...».

Γραμμένο και εκτελεσμένο από την Catherine Beger

Η Charity, η κυρία με το τρόλεϊ, είναι άστεγη. Ποτέ δεν παίρνει δώρα, επειδή ο Άγιος Βασίλης δεν μπορεί ποτέ να τη βρει κι έτσι αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Διαβάζοντας τη χριστουγεννιάτικη της λίστα συνειδητοποιεί ότι τα περισσότερα από τα πράγματα που θέλει, τα έχει ήδη στο τρόλεϊ της; όλα εκτός από ένα πράγμα...

Σε αγγλικούς διαλόγους.

Μια παράσταση για όλη την οικογένεια (4+)

Εισιτήρια: 8 ευρώ (η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά κάτω των 2 χρόνων).

 

Ίδρυμα ΆΡΤος

Λεωφ. Aγ. Ομολογητών 64, Λευκωσία

Πληρ. 22445455, www.artosfoundation.org


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ