Πληρώνεται για να.. αγκαλιάζει τους πελάτες της

Article featured image
Article featured image

Η Λίσα Κέλυ από την Ιντιάνα των Η.Π.Α. χρεώνει 60 δολάρια την ώρα για να προσφέρει στους πελάτες της στιγμές τρυφερότητας και απαντά σε όσους την κρίνουν αρνητικά

 

Η νεαρή γυναίκα, από την Ιντιάνα των Η.Π.Α., βρήκε τον τρόπο να βγάζει τα προς το ζην, προσφέροντας τρυφερές στιγμές σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Η ίδια εξηγεί πως οι υπηρεσίες που προσφέρει δεν είναι σεξουαλικές, αλλά ανθρωπιστικές, αφού προσφέρει χάδια και αγγίγματα που θα μπορούσε να προσφέρει ακόμα και σ' ένα παιδί, ενώ δεν επιτρέπονται, φυσικά, «πονηρά» αγγίγματα σε σημεία του σώματος από τη μέση και κάτω.

Όπως αναφέρει η ίδια: «Η μοναξιά και το άγχος έχουν εκτοξευτεί στα ύψη σε μια τέτοια άσχημη περίοδο, όπως αυτή της κρίσης. Προσπαθώ να κάνω τους πελάτες μου να αισθανθούν καλύτερα, προσφέροντας τους τρυφερότητα, απλώς με το να πληρώσουν το αντίτιμο». Πιο συγκεκριμένα, η Λίσα, που είναι και μητέρα δύο παιδιών, προσφέρει αγκαλιές με 60 δολάρια την ώρα. Όμως, αν κάποιος πελάτης επιθυμεί να αξιοποιήσει μόνο τα 30 λεπτά, τότε χρεώνεται με 35 δολάρια. Αντίθετα, αν η μια ώρα τρυφερότητας δεν αρκεί για κάποιους πελάτες, μπορούν να πληρώσουν 90 δολάρια και να επιλέξουν τη μιάμιση ώρα.

Οι κανόνες της Λίσα Κέλυ, όμως, δεν τελειώνουν στον τρόπο που αγγίζει και αγγίζεται από τους πελάτες της. Η ίδια τηρεί όλους του κανόνες υγιεινής και, φυσικά, απαιτεί το ίδιο από τους πελάτες της, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν βουρτσισμένα δόντια, να έχουν κάνει μπάνιο και να φορούν καθαρά ρούχα σε κάθε συνάντησή τους με την Λίσα. Τέλος, εκτός από την ίδια και τον εκάστοτε πελάτη, θα πρέπει, πάντα, κάποιος τρίτος να είναι ενημερωμένος για τη συνεδρία τους, ώστε και η ίδια να είναι προστατευμένη. Η Λίσα έχει μοιράσει ακόμα και επαγγελματικές κάρτες με το όνομα της «επιχείρησής» της, στο Κάρμελ της Ιντιάνα.

 

Οι ευχαριστημένοι πελάτες της Λίσα Κέλυ, όμως, δεν αρκούν για να κλείσουν τα στόματα όσων κατακρίνουν τη δουλειά της. Οι... πολέμιοι της Λίσα πιστεύουν ότι η δουλειά της δεν είναι και τόσο αθώα, ενώ υποστηρίζουν πως δεν είναι δυνατόν μια ανθρωπιστική, όπως η ίδια την ονομάζει, υπηρεσία να προσφέρεται έναντι ενός διόλου ευκαταφρόνητου ποσού. Ακόμα, πολλοί στηρίζουν πως είναι αξιοπερίεργο το γεγονός ότι η Κέλυ φαίνεται να προσφέρει τις υπηρεσίες της μόνο σε άντρες, ενώ «θύματα» της μοναξιάς και του άγχους, που μπορεί να προκαλέσει η κρίση είναι, φυσικά, και οι γυναίκες.

Η ίδια τονίζει: «Όσοι με κρίνουν κάνουν λάθος. Δεν υπάρχει τίποτα σεξουαλικό σε αυτό που κάνω. Αυτή είναι η δουλειά που έχω επιλέξει να κάνω για να ζήσω και απευθύνομαι σε ανθρώπους που νιώθουν μόνοι ή αγχωμένοι ή πονάνε για τον οποιονδήποτε λόγο».


[ΠΗΓΗ]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ