Σκύλος «κυνηγά» ασθενοφόρο με τον ιδιοκτήτη του [βίντεο]

Article featured image
Article featured image

Ο σκύλος με τον όνομα Buddy, είναι ο καλύτερος φίλος του 85χρονου ιδιοκτήτη του, αφού μέχρι και στο ασθενοφόρο ήθελε να μπει μαζί του προκειμένου να μην τον αφήσει ούτε στιγμή μόνο του.

 

Συγκεκριμένα, στις 26 Οκτωβρίου,  ο 85χρονος J.R. Nicholson που διατηρεί ράντσο στο Τέξας, ένιωσε δυσφορία και ζαλάδα, κάτι που ανάγκασε τον συνιδιοκτήτη του ράντσου Brian Wright να καλέσει ασθενοφόρο.

Όταν το ασθενοφόρο έφευγε από την περιοχή με κατεύθυνση προς το νοσοκομείο, ένας μοτοσικλετιστής έκανε σήματα στον οδηγό του ασθενοφόρου να σταματήσει, αφού ο Buddy έτρεχε πίσω από το ασθενοφόρο για να ακολουθήσει τον ιδιοκτήτη του.

Έτσι, αναγκάστηκαν να βάλουν τον σκύλο μέσα στο ασθενοφόρο και να τον πάρουν μαζί τους.

Σύμφωνα με τον συνιδιοκτήτη του ράντσου, Wright την περασμένη Παρασκευή μόλις ο Nicholson επιβιβάστηκε στο ασθενοφόρο, ο Buddy έλειπε αλλά ο ίδιος δεν έδωσε σημασία γιατί ήταν κάτι που έκανε συχνά. Χανόταν για λίγο, έτρεχε πίσω από φορτηγά και επέστρεφε.

 



 

Έτσι, όταν ο Wright έφτασε στο νοσοκομείο ενημερώθηκε από το προσωπικό πως ο Buddy παρέμενε ακόμα μέσα στο ασθενοφόρο περιμένοντας τον Nicholson.

Τελικά, ο Nicholson δεν έχει κάτι σοβαρό, κι έτσι λίγες ώρες αργότερα, και οι τρεις μαζί, επέστρεψαν με το αυτοκίνητο του Wright στο ράντσο τους.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ