«Οι Φωνές των Ζώων» [διαδραστική συναυλία για μικρά παιδιά]

Article featured image
Article featured image

To Windcraft Music Centre παρουσιάζει την πρώτη από μια σειρά θεματικών διαδραστικών συναυλιών με τίτλο «Οι Φωνές των Ζώων (ή Το λιοντάρι που δεν είχε λαλιά)».

Τα ζώα του δάσους διοργανώνουν μια ξεχωριστή μουσική συναυλία για να βοηθήσουν τον γιο του βασιλιά, το μικρό λιονταράκι, να διαλέξει τη φωνή που του αρέσει περισσότερο! Το κάθε ζώο όμως έχει μια ιδιαίτερη φωνή και το λιοντάρι δυσκολεύεται να διαλέξει την ομορφότερη. Ίσως μπορεί κάποιος από εσάς να το βοηθήσει...;

Στις διαδραστικές συναυλίες (κατάλληλες για παιδιά από 3-7 χρονών), παιδιά και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ζωντανά και να γνωρίσουν από κοντά διάφορα μουσικά όργανα και κυρίως τα πνευστά καθώς και να συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση. Τραγουδώντας, παίζοντας ρυθμούς με το σώμα τους ή χορεύοντας, τα παιδιά θα ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία μουσικής ακρόασης που θα τους επιτρέψει να γνωρίσουν και να εκτιμήσουν καλύτερα διάφορα είδη μουσικής και να μάθουν σημαντικές μουσικές έννοιες. Στην πρώτη συναυλία, γνωρίστε την οικογένεια του σαξοφώνου!

Συμμετέχουν:

Τάνια Μάλικ – αφήγηση, τραγούδι

Έλλη Μιχαήλ – σαξόφωνο, επιμέλεια παράστασης

Αννίνη Τσιουτή – πιάνο

 

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014, στις 10:30π.μ.

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 22 377748, www.windcraftmusic.com

Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Το Windcraft Music Centre βρίσκεται στην Ξάνθης Ξενιέρου 27 στην παλιά Λευκωσία.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ