Το Αρχοντικό Παπαδοπούλου σερβίρει παλαιωμένα κρασιά Κυπερούντας

Article featured image
Article featured image

Το Αρχοντικό Παπαδοπούλου, το οποίο πρεσβεύει την κυπριακή οίνο-γαστρονομία σε εκλεπτυσμένη μορφή, μας προτείνει να υποδεχθούμε την εορταστική περίοδο απολαμβάνοντας μοναδικές οινο-γαστρονομικές εμπειρίες στο ατμοσφαιρικό νεοκλασικό εστιατόριό του, στον Κόρνο, όπου θα δοκιμάσουμε παλαιωμένους οίνους στο πολυβραβευμένο κελάρι τους!



Η περίοδος των Χριστουγέννων λοιπόν, στο Αρχοντικό Παπαδοπούλου, θα ξεκινήσει υπό το φως των κεριών σε μια βραδιά αφιερωμένη στους παλαιωμένους οίνους του οινοποιείου Κυπερούντας. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα γίνει παρουσίαση των παλαιωμένων και σπάνιων «θησαυρών» από το γνωστό οινοχόο και συγγραφέας, Γιώργο Κασσιανό, δίνοντας στους λάτρεις του οίνου την ευκαιρία να ζήσουν αξέχαστες στιγμές απόλαυσης του κυπριακού αμπελώνα.

 

Το μενού που θα απολαύσεις την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, αλλά και το κρασί που θα συνοδεύσει το κάθε πιάτο:

Ορεκτικό

Χειροποίητες ραβιόλες με κυπριακά τυριά. Συνοδεύεται με «Πετρίτης 2008» οίνος λευκός



Κυρίως πιάτα

Σιγό-ψημένο αρνίσιο κότσι στο φούρνο με αρωματικά, λαχανικά εποχής και πατάτες με σάλτσα κρασιού Cabernet Sauvignon

                                                               ή                                            

Φιλετάκια χοιρινά γεμιστά με δαμάσκηνα και τοπικό χαλούμι, πουρέ από κολοκάσι, πουργούρι και σάλτσα κρασιού Cabernet Sauvignon.

Συνοδεύεται με «CabernetSauvignon2006» magnum φιάλη, οίνος ερυθρός      

 

Επιδόρπιο

Τριλογία Κόλαση!


Παραδοσιακή αρωματισμένη αναρόκρεμα, Κορνιώτικη μαργαρίτα με χαλεπιάνα και Αρχοντική σοκολατίνα με λιωμένη σάλτσα βέλγικης σοκολάτα. Συνοδεύεται με «Κουμανδαρία 2004»   



Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014. Για κρατήσεις 22 53 1000. Περιορισμένες θέσεις. Τιμή για φιλοξενία στο κελάρι €80 ανά άτομο (ελάχιστη κράτηση 8 ατόμων) και στο εστιατόριο €50 ανά άτομο. Συμπεριλαμβάνει όλους τους φόρους.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ