Σεξομολογήσεις #100: Έκανα λάθος αρχή

Article featured image
Article featured image

Αγαπημένη μου tipster, λοιπόν είμαι ιχθύς και εκείνος τοξότης. Εκείνος 26, εγώ 20. Για μένα η ηλικία δεν παίζει ρόλο κι όμως αυτή η διαφορά με τραβά πίσω γιατί φοούμε ότι εν να φάω τα μούτρα μου. Anyway, ένεν η ηλικία το θέμα μου. Το θέμα μου είναι πως έκαμα λάθος αρχή.

Αρχικά γνωριστήκαμε face to face στο πανεπιστήμιο αλλά δεν τσιαττίζουν οι ώρες μας κι έτσι κρατήσαμε επαφή που facebook. Ήμουν λίγο απότομη μαζί του, η αλήθεια να λέγεται, στο chat γιατί δεν τον έβλεπα και σοβαρά και το κόψαμε αφού δεν έχουμε και κάτι να πούμε και ούτε θέλω να τον ενοχλώ.

Όμως τώρα τελευταία που τον βλέπω που και που πιο συχνά τα χάνω μπροστά του και νιώθω κάτι μέσα μου να με καίει. Ένιξερω τι να του πω και πως.

Θέλω να ξεκινήσουμε. Άρεσκε μου να μιλώ μαζί του ειδικά που κοντά η φωνή του ένεχει λάθος. Όμως tipster μου θέλω να τον κάμω να με δει με άλλο μάτι γιατί νομίζω έδωκα του λάθος εντύπωση αφού εν τον έβλεπα σοβαρά στην αρχή. Η κολλητή μου λέει μου ότι του αρέσκω αλλά εγώ πιστεύω πως είναι φιλικός. Αυτό είναι το πρόβλημα! Εν δυνατόν να με βλέπει και να έρχεται να μου κάμνει χειραψία; Πάντα είναι αμήχανα όταν βρεθούμαστε by the way. Λες να είναι ντροπαλός; Τέλος πάντων έπαθα την τελικά και δεν μου άρεσε. Είμαι friendzoned.

Δώκε μου καμία συμβουλή λίγα tips please πέρκει του γυρίσω το μάτι τζιαι δει με αλλιώς. Εν γνωριζούμαστε πολύ καιρό πάντως και κοντέφκουν και τα γενέθλια του και ο χειμώνας και τα Χριστούγεννα. Ούφου.

Ιχθύς

 

Είσαι μια στάλα σαντανομένη ή ιδέα μου είναι;

«Είναι μεγάλος, δεν είναι, τον θέλω, δεν τον θέλω, του μίλησα άσχημα, δεν έχουμε τίποτα να πούμε, αλλά είναι γλυκούλης. Θέλω ένα fuck buddy για τα Χριστούγεννα. Με χαιρετάει αλλά μου κάνει χειραψία».

Σαν τι θέλεις να σου κάνει δηλαδή; Να σου σκάσει γλωσσόφιλο;

Τον θες μάνα μου; Στείλε του ένα μήνυμα. Πάρτε το από την αρχή. Δείξε ενδιαφέρον και άσε τον Τοξότη να κυνηγήσει το θήραμά του.

Δεν θέλεις αυτόν, αλλά θέλεις έναν γκόμενο για τις γιορτές, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, άντε και Θεοφάνεια; Δεν είναι κακό, αλλά νομίζω πως ο Τοξότης δεν ενδιαφέρεται για αυτή τη διευθέτηση.

Αν μου επιτρέπεις, να κάνω ένα σχόλιο, αυτό θα ήταν «πνάσε». Αλήθεια σου λέω. Διάβαζα το κείμενο και αγχωνόμουν. Γιατί τόσο μπέρδεμα; Δεν θέλεις να ηρεμήσεις εσύ πρώτα πριν ταράξεις ένα πλάσμα που είναι αχάπαρο; Κρίμα είναι!

 

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ