O αθάνατος Ελληνάρας του Αντώνη Λαπηθιώτη

Article featured image
Article featured image

Η μουσική σάτιρα του Αντώνη Λαπηθιώτη με τίτλο «Ελληνάρα, ποτέ δεν πεθαίνεις», παρουσιάζεται στο φουαγιέ του Θεάτρου Ένα στη Λευκωσία, για 6 παραστάσεις.

Πρόκειται για ένα σατιρικό μονόλογο, μια προσπάθεια απομυθοποίησης αυτής της πλέμπα (ευρύτερης) πραγματικότητας που μας έχουν «ποτίσει» οι ευρωπαίοι της ασχήμιας, της απανθρωπιάς και της πολιτιστικής αδιαφορίας. Μιλά γι' αυτό τον Ελληνάρα -αλλά και για εκείνο το δαιμονικό θηλυκό, την Ελληνάρα- που ξέρουν να φτιάχνουν τους ωραίους μύθους της ζωής. Ίσως με πόνο, ίσως με αίμα, πολλές φορές με ανελέητο χιούμορ, αλλά φτιάχνουν αλήθειες.

Και πλάι σε όλα αυτά μια εκπληκτική ερμηνεία από τον Αντώνη. Μια διάσταση ερμηνευτικού ταλέντου -ένα αρσενικό που αγγίζει με μοναδική άνεση τις ερμηνευτικές ευαισθησίες του θηλυκού- σε μια παράσταση που -όπως όλα δείχνουν- θα σημαδέψει τα θεατρικά δρώμενα του χειμώνα. Δείτε την και γελάστε με την ψυχή σας!

Τρίτη 11, Τετάρτη 12, Πέμπτη 13 & Δευτέρα 17, Τρίτη 18, Τετάρτη 19 Νοεμβρίου, Φουαγιέ, Θέατρο Ένα, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 99190449 & 99253235.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ