Αδελφές σαπίζουν στο ξύλο άνδρες που τις παρενόχλησαν

Article featured image
Article featured image

Τρεις άνδρες παρενόχλησαν δύο αδελφές μέσα σε ένα λεωφορείο στην Ινδία, με αποτέλεσμα αυτές να τους σπάσουν στο ξύλο.



 

Η Aarti, 22 ετών και η Pooja, 19 ετών, επέστρεφαν από το Πανεπιστήμιο Rohtak στην πόλη Σονεπάτ, στην περιφέρεια Χαριάνα, όταν δέχθηκαν σεξουαλική παρενόχληση μέσα στο λεωφορείο από τρεις άνδρες.

Το περιστατικό, σύμφωνα με το Russia Today, σημειώθηκε στις 24 Νοεμβρίου, αλλά ως είδηση διέρρευσε στα τοπικά Μέσα σχεδόν μία εβδομάδα αργότερα, στις 29 Νοεμβρίου.

Οι άνδρες, που έχουν ταυτοποιηθεί ως Kuldeep, Mohit και Deepak, ξεκίνησαν να παρενοχλούν τα κορίτσια λεκτικά με βαριά αισχρολογία.

«Μας απείλησαν και μας παρενόχλησαν. Ένας από αυτούς έπιασε απρεπώς την αδελφή μου. Ξεκίνησαν να κάνουν άσεμνες χειρονομίες» είπε μία από τις δύο αδελφές στους Hindustan Times.

«Ένας από αυτούς φώναξε τους φίλους του, ενώ αυτοί του ζητούσαν να μας χτυπήσει. Ένας από αυτούς χτύπησε την αδελφή μου, ενώ οι άλλοι δύο έπιασαν εμένα» πρόσθεσε.

Τα κορίτσια βρήκαν το κουράγιο να τους χτυπήσουν με γροθιές, κλοτσιές, αλλά και με τις δερμάτινες ζώνες τους, προσπαθώντας να τους πετάξουν έξω από το λεωφορείο.

 «Τότε, έβγαλα τη ζώνη μου και τους έδερνα. Μας έσπρωχναν από το λεωφορείο, όταν αυτό χαμήλωσε ταχύτητα», είπε η μία κοπέλα.

Πάντως, ένας εκ των επιβατών κατέγραψε με το κινητό του τη σκηνή σε βίντεο, στο οποίο διακρίνεται καθαρά ότι κανένας από τους επιβάτες δεν αντέδρασε προκειμένου να βοηθήσει τις δύο κοπέλες-θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Κανείς από τους επιβάτες δεν ήρθε να μας σώσει. Όταν κάποιοι έβλεπαν το δράμα μας, άλλοι ήταν φοβισμένοι, γιατί σκέφτονταν τη δική τους ασφάλεια», πρόσθεσε η νεαρή φοιτήτρια.

Ο πατέρας των κοριτσιών δήλωσε στην «Indian Express» ότι οι οικογένειες των κατηγορουμένων «μας πίεζαν αφόρητα να αποσύρουμε τις κατηγορίες και να έρθουμε σε συμβιβασμό».

Η επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα των Γυναικών στην Ινδία, Lalitha Kumarmangalam, συνεχάρη τις δύο αδελφές για τη γενναιότητά τους και κάλεσε τις Αρχές να πράξουν τα νόμιμα για τη δίωξη των τριών ανδρών.

«Λίγα κορίτσια έχουν το θάρρος να τα βάλουν με αυτούς που τις παρενοχλούν. Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει δράση. Απευθύνω έκκληση σε κάθε Ινδό πολίτη να βοηθήσει», τόνισε.

 

 


[ΠΗΓΗ]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ